2777
2789
عنوان

دخترم 2 سال و سه ماهشه ولی ...

30 بازدید | 14 پست
هر چی باهاش تمرین میکنم رنگهارو یاد نمیگیره!😦 ظاهرا خیلی دختر باهوشیه و آخر بیت همه شعرهایی که براش میخونم رو میگه یا آخر آیه های سوره توحید ولی نمیدونم چرا در زمینه شناخت رنگها انقدر ضعیفه ...بعضی وقتا میترسم میگم نکنه خدای نکرده کور رنگی داره!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید یاد نمیگیره هر روز یه رنگو باهاش کار کن. فرق رنگ هارو بپرس یعنی دوتا رنگ کنار هم بذار بگو رنگ ای بااون فرق داره یا یه رنگه؟
امام صادق (ع): هرکس مومنی را برانجام دادن گناهی سرزنش کند ، نمی میرد تا ان که خود ان گناه را مرتکب شود
چرا انقد توقعتون زیاده از بچه هاتون؟ بعضی بچه ها 4 سالگی تازه به حرف میفتن.آخه 2 سالگی سن نگرانی بابت رنگا نیس ک
آنه !  تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت  وقتی روشنی چشمهایت  در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود  با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیت  از تنهایی معصومانه دستهایت  آیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت  و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت  حقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟  آنه !  اکنون آمده ام تا دستهایت را  به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری  در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی  و اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 
من بیشتر بچه هایی که اطرافم دیدم سه سالگی رنگ ها رو بلد بودن ولی دختر من از وقتی یه سال و نیمه اش بود رنگ ها رو خیلی هاشونو بلد بود سه ساله اش که شد انگلیسیش هم می دونست ولی به نظرم به خاطر این بود که از وقتی دخترم خیلی کوچیک بود من براش رنگ ها. رو خیلی نشونش می دادم و همممش دستش مداد شمعی و ماژیک بود خط خطی میکرد الان هم بیشتر فعالیت روزش نقاشیه
خدایا مرسی که هستی.مرسی که دوستم داری.ببخشید بعضی وقتا کم کاری می کنم و تو هم چنان هوامو داری.خداجونم لطفا مراقب همسرم دخترم و نی نی تو دلم باش☺️مرسی که اینقدر خوبی❤️
بچه های شما توی چه سنی رنگهارو یاد گرفتن؟! البته میدونم مقایسه بچه ها با هم درست نیست ولی خوب یه نور ...

سلام

ما یه سری فعالیت های خلاقانه داریم در قالب 19 پکیج برای کودکان 3 تا 12 سال.

اگه تمایل داشتید تا نمونه رایگانشو ارسال کنم ببینید.

خیلی عالیند و پرفروشترین ها رو براتون میفرستم.

الانم داریم تو آموزشگاهمون با بچه ها کار میکنیم. 

به نام خدای مهربان*الهم صل علی محمد و آل محمد*  
ریحانه بچه فقط 2 سالشه چرا زود به بچه یه چیزی مچسبونی ؟ پسر منم دقیقا همین سنه اونم بلد نیست

سلام

دختر من از 18 ماهگی همه رنگها رو میشناسه و اسمشونو میگه.. اصلا ربطی به هوش و این چیزا نداره هر بچه ا ...

سلام