2777
2789
عنوان

اونایی ک ترشحات سبز دارن بیان 😷🤢

27093 بازدید | 61 پست

بچه ها اونایی ک ترشحات سبز مزمن دارن بیان 

خواهشا بقیه تز ندن ک برو دکتر عفونته فلان..

انگار خودمون عقلمون نمیرسه 

دکتر زیاد رفتم چند ساله  خوب نمیشه  

برای من سوزش خارش هم نداره اصلا

اونایی ک این مشکل رو دارن بیان علائمتون رو بگید 

و اگر کسی به روشی خوب شده بگه چیکار کرده ک بهبود پیدا کرده 

یادتون هست اولین بار کی گرفتار این مشکل شدین ؟

راستی من احساس میکنم درمانش رو پیدا کردم 

ولی تا مطمئن نشم درموردش صحبت نمیکنم 

اگر خوب خوب شدم چندروز دیگه تاپیک جدید میزنم میگم چطور خوب شدم 😊

ک بقیه هم استفاده کنن

فعلا تو مرحله ازمایشات بالینی هست 

رو خودم اول امتحان میکنم 

انگار جواب داده خدا بخواد 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ترشحات سبز ندارم ولی ترشحاتم بومیده نمیدونم چرا دکترم رفتم دارو داد 

خوب تا سبز نشده  مزمن نیست 

من حتی  مطمئن نیستم ترشحات سبزم‌عفونت باشه 

چون دکتر عفونتی ندیده 

ولی من هرروز‌میدیدم اینارو 

هیچی دامن و شلوار خیلی گشاد  اصلا لباس زیر هم‌نمیپوشم  

مشکل من با فیریز کردن حل شد

ولی همش از این دستمال توالتا بود هیچ راه درمانیم نداشت چندسال طول کشید آخر مجبور شدم فیریز کنم

مشکل من با فیریز کردن حل شد ولی همش از این دستمال توالتا بود هیچ راه درمانیم نداشت چندسال طول کشید ...

شماهم سبز بود ؟

میگن فریز منسوخ شده 

من زیاد جرات نمیکنم‌انجام بدم راستش 

من همینجور شده بودم یعنی یکسره دیگه ازم ترشحات پنیری سبز و زرد میومد اصلا وضعی بود حالم بهم میخورد مدام باید پاهام پر بود همش تو حموم بودم خودمو میشستم اونجا که پماد کلوتریمازول و قرص میترونیدازول خوردم خوب شدم ولی الان جدیدا یک چیزی یاد گرفتم اینم معرکه هست که اندازه یک نخود نه بزرگتر زاج سفیدخوب بکوبید که نرم بشه بعد با یکی دو قاشق روغن زیتون قاطی کنید و با سرنگ که سرش رو شکستید بکشید و به داخل واژن تزریق کنید سه شب اینکارو کنید و سه شب بعد عسل با روغن زیتون قاطی کنید و با سرنگ به داخل تزریق کنید تا ده روز اینکارو انجام بدید یعنی یک چیزایی ازتون خارج میشه که برگاتون می‌ریزه فقط اینکارو شب کنید که بلند نشید دیگه و اون شب رابطه نداشته باشید حالا وسطش هم یک شب مجبور شدین فاصله بندازین اشکال ندارد ولی رحم رو کامل پاکسازی می‌کنه من خودم گذاشتم یک تکه های بدی با رنگ سفید قهوه ای سبز ازم خارج شد بااینکه من قبلش کلی قرص چرک خشک کن و شیاف کلوتریمازول استفاده کرده بودم و به ظاهر عفونت نداشتم ولی این کارو کردم هرچی بود خارج شد دوستمم کیست و عفونت داشت بااین روش از بین رفت 

خوب تا سبز نشده  مزمن نیست  من حتی  مطمئن نیستم ترشحات سبزم‌عفونت باشه  چون دک ...

عزیزم من تابحال از این ترشحات سبز رنگ نداشتم تا پارسال وسط بارداریم ترشحات سبز رنگ گرفتم یک هفته خود بخود قطع شد و البته باعث پارگی کیسه اب هم شد... اره بو نمیداد بره منم وای انگار عفونتیه این ترشحات و تو بارداری خطرناک

من همینجور شده بودم یعنی یکسره دیگه ازم ترشحات پنیری سبز و زرد میومد اصلا وضعی بود حالم بهم میخورد م ...

ممنون عزیزم‌ک‌تجربه ات رو گفتی 

ولی حقیقتا من جرات همچین کاری ندارم 

چون ممکنه بافت داخلیش ملتهب تر بشه 

و ضمنا خروج مواد عفونتی دلیل بر بهبود مشکلتون نیست 

شاید بدتر شده یا بدن وآکنش نشون داده ایمنی تحریک شده و اون‌مواد سفید خارج شده به این دلیل هست 

بااحترام‌من اعتقادی به این مسائل ندارم خیلی ریسکه 

روش من بشدت راحتتر هست