2777
2789

سلام من باردارم هفته ۱۹ هستم وضعیت جسمیم اینطوریه که خیلی لاغرم از بهداشت با من تماس گرفتن که مثل امروز برم برای کارت اغلامی که به خانم های باردار میدن ثبت نام کنم حالا ساعت ۹ رفتیم با شوهرم تا ۱۱ اونجا بودیم اخرش چون هنوز واسه کارت ملی ثبت نام نکردم و سیم کارت به نام خودم نداشتم کارمون انجام نشد و شوهرم شیفت شب بود یعنی الان ده دقیقس رفته سرکار دیگه شروع کرد به غر غر که خونه بابات چرا کارت ملی نگرفتی اینا منم قهر کردم دید ناراحتم منو برد دفتر پیشخوان واسه ثبت نام که گفتن سامانش قعطه برید فردا بیاین اومدیم خونه گرفت خوابید بیدارش کردم گفتم من یکم دل دردم بیشتر شده ادرارم قرمزه ترسیدم گفتم نکنه مشکلی باشه بریم دکتر گفت باشه و عمل نکرد باز خوابید من دوماهه هنوز نرفتم مراقبت پیش دکترم چون پول نداره هی نمیبره بعد الان میخواد بره سرکار میگه من فردا مستقیم از کارم میرم مشهد واسه اینکه ماشینمو درست کنم کار نداری دیگه انگار نه انگار من بعدازظهر گفتم بریم دکتر فردا برم واسه کارت ملیم و اصلا انقد حالم بد شده که میگی وجود ندارم نیستم کارای من مهم نیست فقط خودشو میبینه الان بگید چیکار کنم؟

عزیزم خودکفا باش خودت کارای خودت و انجام بده

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶فکرشم نمیکردم بهم خیانت بشه چقدر از درون شکسته ام تو یکسال فهمیدم مادرم مادر واقعیم نبوده خواهری نداشتم برادری نداشتم خدایا دیگ بلایی مونده نازل کنی آخرین ضربه هم ک همسرم زد چقد ازش بیزارم ..خدایاکمکم کن من هنوز امیدوارم 💔🖤مادرم ازوقتی فهمیدمیدونم ک دخترش نیستم دیگ نخواست منو ببینه نمیدونم اونهمه عشق وعلاقه بینمون چیشد ولی بشدت بهش احتیاج دارم محتاج اغوششم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول بگو کارت اقلام چیه؟

بعدشم عزیزم برو بیمارستان دولتی اونجا دکتر زنان هست با مبلغ کمی ویزیت میشی.سه ماهه بارداری هنوز دکتر نرفتی؟دکتر شاید شیاف پروژسترون بهت بده

و قطعا قرص یدوفولیک و ویتامین دی

باید آزمایش بدی ببینی سالمی یا نه

سونو باید میرفتی برای تشکیل قلب

یعنی چی پول ندارم

اول بگو کارت اقلام چیه؟ بعدشم عزیزم برو بیمارستان دولتی اونجا دکتر زنان هست با مبلغ کمی ویزیت میشی. ...

دکتر رفتم الان تقریبا اول پنج ماهمه از موقع سنو ان تی که رفتم دیگه منو نبرده هروقت گفتم گفت پول ندارم 

کارت اقلام یه کارتی میدن هزینه مواد غذایی مثلا دو تومن شارژش میکنن بری فروشگاه مرغ و برنج و حبوبات اینا بگیری

اول بگو کارت اقلام چیه؟ بعدشم عزیزم برو بیمارستان دولتی اونجا دکتر زنان هست با مبلغ کمی ویزیت میشی. ...

ملمانمم که اصلا انگار نه انگار من باردارم هر روز خونه ما هستن نشده یه کیسه برنج بیاره بگه ندارید ما زیاد داریم باشه اینجا بخورید همیشه از من میگیره گوشت تو یخچال باشه برمیداره میبره خونش یه چیزیم بگی میگه واویلا حالا چی شده به شوهرمم اصلا نمیتونم بگم فردا روز همونو منت میکنه 

دکتر رفتم الان تقریبا اول پنج ماهمه از موقع سنو ان تی که رفتم دیگه منو نبرده هروقت گفتم گفت پول ندار ...

این کارت رو به همه زنهای باردار میدن؟

شما اصلا الان نباید بفکر کارت ملی و کارت اقلام باشی ولش کن خواهر من بفکر خودت و بچت باش.از دست شوهرتم عصبانی نباش.مردا اکثرا بی تربیت و نفهمن...

الان که پول نداره برو بیمارستان پیش دکتر زنان

ملمانمم که اصلا انگار نه انگار من باردارم هر روز خونه ما هستن نشده یه کیسه برنج بیاره بگه ندارید ما ...

خوب تو برو خونه مادرت قبل اینکه بیاد چند روز اونجا بمون.عجب مادر بی فکری

این کارت رو به همه زنهای باردار میدن؟ شما اصلا الان نباید بفکر کارت ملی و کارت اقلام باشی ولش کن خو ...

نه فقط اونهایی که کم خونی دارن یا لاغرن یا یه مشکلی دارن

خونمون بهم نزدیکه من تو خونه خودم راحتم اخه 

ببین تو ماه حساسی هستی اصلا نباید بهت فشار بیاد دنبال کارت ملیو اینا نباش.خیلی مراقب باش که بچت زود دنیا نیاد.سعی کن بیشتر استراحت کنی.شوهرتم اومد خونه یجوری با آرامش مخش رو بزن بگو بچه زود دنیا بیاد باید کلی خرج بیمارستان کنی.التماسش کن بگو ببرتت دکتر الان تو واجبی نه ماشین

2810