2777
2789
عنوان

خوابیدن به حالت سجده...

| مشاهده متن کامل بحث + 16575 بازدید | 28 پست
عزیزم بچه این حالتو از شکم مادرش داره. به من که حسه آرامش میداد.هیییییی یادش بخیر
پدرم تنها مردی بود که باعث شد فکر کنم تمام مردان عشق پاک دارند. پدرم ای کاش قصه ی زندگیت تمام نمیشد.😢😢😢😢😢 برای شادی روح بابام یه صلوات میفرستین دوستان؟ممنونم
بچه یکساله تو سنیه که همه چیو دس میزنه دهن میبره یه توصیه میکنم جدی بگیر دکتراهمشون میگفن سالمه درست میشه درس میشه پسرم اینجور بود واقعا کلافه بودم تو مرکز بهداشت گفتن احتمال الودگی به انگل ازنوع کرم نخی یا همون کرمک وجود داره که البته خطرناک نیستا شربتشم بدون نسخه تو داروخونه میدن باور کن شب سوم به بعد اروم خوابید خداروشکر هنوز بدخواب نشده تو این چندماه شما ببر آزمایش بده خیالت راحت بشه طفلی چن ماه اذیت شد نگو مشکلش این بوده اشتهاشم خوب شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوابش زیاد نبود از اول...با ما میخوابه صبح 7با ما بیداره! تو روز هم 2بار هر بار 2ساعت میخوابه. ولی اصلا اینجوری نبود شب میخوابید تا صبح حتی از 8-9ماهگی شبا شیر هم نخورد گاه گاهی میخوره فقط
دختر من از اول خواب ممتد نداشت همش بیدار میشد حوالی 10ماهگی رسما شبا تو رختخواب مدام پهلو به پهلو میشد دیگه جا برای خوابیدن به بقیه نمیداد ونق میزد البته تو روز دویه بار استفراغ کم هم داشت بردم دکتر ریفلاکس داشت دارو داد الان خوب خوبه تو بیداری فقط استفراغ اونم خیلی کم هیچ علامت دیگه ای نداشت به نظرم اگه این حالتش با نق نق و بیقراری همراهه با یه دکتر اطفال صحبت کن چون بچه هست نمیشه تشخیص داد معاینه بشه بهتره
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
بچه یکساله تو سنیه که همه چیو دس میزنه دهن میبره یه توصیه میکنم جدی بگیر دکتراهمشون میگفن سالمه درس ...

سلام عزیزم الان بچه تون چند وقتشه ؟ دختر منم حالت سجده میخوابه . خیلی غلت میخوره ... ناله میکنه ..ب پشت میخوابونمش اذیته .. 

سلام عزیزم الان بچه تون چند وقتشه ؟ دختر منم حالت سجده میخوابه . خیلی غلت میخوره ... ناله میکنه ..ب ...

عزیزم میشه بگی دخترت بهتر شد؟دخترمنم یسالش هست حالت سجده میخوابه تندتند بیدارمیشه غلت میخوره نمیدونم مشکلش چیه چکاب کاملم دادم

سلام، میدونم تاپیک مال خیلی وقته پیشه، ولی شاید به درد دوستان بخوره. هیچوقت ناله و غر زدن نینی رو بی توجه نباشید، طفلی اگه اذیت نبود که غر نمیزد. دختر من عفونت ادراری شده بود و من نفهمیدم، دیدم یهو به سجده میخوابه و ناله میکنه، روزا هم همش غر میزد بردم دکتر گفت عفونت ادراری شده و من غر زدناشو به حساب دندون در آوردنش میذاشتم

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته