2777
2789
عنوان

کیا تجربه ریشه کن کردن ساس رو دارن

1998 بازدید | 10 پست

چیکار کنم از بین برن

سمپاش اوردیم از بیرون همه جا رو زد تو کابینتامون نزد ففط گفت الودگی خونتون خیلب کمه سرایت به اشپزخانه نداشته 

بعد ما دوباره سه تا دیدیم 

کامن زدیم و درزارو گرفتیم این دفعه تو کمد دیواریمون یدونه دیدیم

دیگه دارم دیوونه میشم شبا خواب ندارم از ترس 

زندگیمون مختل شده 

من چند سال پیش شک کرده بودم به ساس، یه چیزی مارو می‌گزید ولی نمیدیدیم، تا اینکه یه شب رد خون روی یقه همسرم دیدم ، دیگه داشتم روانی میشدم، رفتیم تحقیق کردیم و از سموم کشاورزی سم آیکون 10خریدیم و کل خونه حتی روی لباسها و رختخواب ها رو زدیم، چند ساعتی رفتیم بیرون، ده روز بعد مجدد تکرار کردیم و خداروشکر ریشه کن شد، در ضمن من بچه کوچیک داشتم و سم آیکون نه بو داره و نه برای انسان ضرر داره، فقط مواد خوراکی رو دور کن از آشپزخونه و بعد ظرفهارو هم بشور

من چند سال پیش شک کرده بودم به ساس، یه چیزی مارو می‌گزید ولی نمیدیدیم، تا اینکه یه شب رد خون روی یقه ...

سلام. 

بچه ها حدود چند ماهه پسر من همش نیش میخورد.

اصلا تا حالا ندیده بودم و نشنیده بودم. خلاصه شنبه دو هفته پیش دو تا ساس بالغ دیدم و فهمیدم چیه. 

سمپاشی مایع و پودر و قرض مخصوص ساس گذاشتیم. 

و رفتیم خونه مامانم این مدت رو. 

امروز اومدم حسابی گشتم خونه رو. 

بچه ها مبل و تخت خواب ندارم. پشتی هم ندارم. 

فقط یه جاکفشی و دراور پنج کشو و میز تلویزیون دارم که حسابی گشتم هیچی نتونستم پیدا کنم. 

خونمم خالیه تقریبا چون پتو و قالی زو دادم بیرون همون دو هفته پیش. و هنوز نیاوردمشون.

دوباره امروز شوهرم سم خرید به اصرار من. هنوز نزدم. 

بخار شوی هم دارم از کسی قرض کردم. میگم حالا که قراره کل زندگی رو بشورم با آب جوش و بخارشوی بزنم، نیازه سمپاشی کنم باز؟ 

اینم بگم بعد سم پاشی سوسک کابینتی هام مردن همه. ولی ساس مرده فقط یه عدد پیدا کردم. یعنی در کل سه تا ساس دیدم تو خونم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.  بچه ها حدود چند ماهه پسر من همش نیش میخورد.  اصلا تا حالا ندیده بودم و نشنیده بود ...

عزیزم احتمالا زود متوجه شدید ، چون ماهم بعد سمپاشی حتی یه دونه هم ندیدیم ولی شکر خدا ریشه کن شد ، ولی حتتتتما سمپاشی باید مجدد تکرار بشه چون ممکنه تخم ها هنوز باشندو تبدیل به ساس بشن، احتیاط شرط عقله، در ضمن اصلا از قرص ها و مواد خطرناک استفاده نکنید ما از پودر آیکون ۱۰ استفاده کردیم که برای پستانداران و انسان کاملا بی خطره و حتی بو هم نداره، من با وجود بچه کوچیک استفاده کردم و بعدش هم اومدیم خونه ، یه شربتی هم همراهش آقای فروشنده بهمون داد که گفت حشره رو تحریک می‌کنه از مخفیگاه میاد بیرون ، اسمش ولی یادم نیست

عزیزم ساس خونتون از بین رفت چطوری؟ توروخدا جوابمو بده

عزیزم مرتب سمپاشی کردیم کمد و لای مبل و ... البته هیچی نبود ولی از ترس میزدیم 

زیر قرنیز دیوارهامونم سیمان گرفتیم تموم شد هزار بار الحمدالله 

الهی زودتر مسکلتون حل شه 

سرچ کنید تاپیکارو بخونید 

وسایل چوبی اگر دارین باید بندازین بره یاکارتن مثل پشتی مبل و..

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

عزیزم ساس خونتون از بین رفت چطوری؟ توروخدا جوابمو بده

سم قوی از کشاورزی ها بگیر کامن زیاد جواب نمیده همه درزا رو بزن بیشتر کنار تشک تختن یادمه من سم زدم و سلفون کشیدم دور تختم . اتاقمم ی عالمه سم زدم و درش رو یک روز کامل بستم. این کارو چندبار تکرار کردم

سم قوی از کشاورزی ها بگیر کامن زیاد جواب نمیده همه درزا رو بزن بیشتر کنار تشک تختن یادمه من سم زدم و ...

منم دوبار به فاصله یک هفته سم های خیلی کشاورزی قوی زدم دوبارم گوگرد سوزوندم امروزم کامن زدم همه جا دوباره گوگرد سوزوندم انشالا تموم بشه دارم دق میکنم

عزیزم مرتب سمپاشی کردیم کمد و لای مبل و ... البته هیچی نبود ولی از ترس میزدیم زیر قرنیز دیوارهامونم ...

عزیزم چند بار سمپاشی کردی من دوبار سم کشاورزی قوی به فاصله یک هفته زدم همه جارو امروزم دوتا کامن زدم به همه جای خونه گوگرد هم سوزوندم البته این دومین باره که گوگرد میسوزونم برام دعا کن انشالا زود تموم بشن از دوهفته پیش که فهمیدم ساس داریم و سم زدم دیگه اصلا گزش نداشتیم اما چند روز پیش یدونه خیییلی ریزش کنار دیوار پیدا کردم میگم به نظرت بازم سمپاشی رو ادامه بدم یا کافیه؟