2777
2789
عنوان

درد سمت چپ باسن

| مشاهده متن کامل بحث + 2792 بازدید | 45 پست
از عصب سياتيك هست از پايين كمر شروع ميشه تا نوك انگشتان پا من الان يك ماهه اينجوريم دكتر رفتم ميگه ب ...

بار سنگین بلند نکردین منکه هیچی بلند نکردم این درد اومده سراغم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما این مشکلو نداشتین 

من نوار عصب ندادم. ۲۰ ساله این درد رو دارم. چند بار عکس و ام آر ای.  فقط همونه.  بیخود دکتر های مختلف نرو.    دکتر مغز و اعصاب آرام بخش داد.  دکتر ارتوپد مسکن.  به منم گفتن فقط کشیدگی هست.    ولی اینهایی که بهت گفتم رعایت کن تجربه ۲۰ ساله.    اگر به طب سنتی هم اعتقاد داری.  میگن سردی نخور مثل چای و لبنیات و...     من بادکش و ماساژ میکنم خیلی بهتر میشم.  خییییلی.     ولی استخر مداوم.  مثلا هفته ای دوبار دوای دردمه.    خوب نمیشه.  فقط باید باهاش مدارا کنی

[QUOTE=304152375]من بخاطر سرگیجه ۱۰۰ بار رفتم دکتر اخر گفتن چون قدت بلنده اینجوری[/QUOTEتو مشهدم گفتن دکتر خوبه میگه دوچرخه سواری کن الان این همه درد با دوچرخه خوب میشه

من نوار عصب ندادم. ۲۰ ساله این درد رو دارم. چند بار عکس و ام آر ای.  فقط همونه.  بیخود دکت ...

الان بهتر شدین گلم الان من ومامانم اینقد ناراحتیم میگه هنوز جوونی این درد چیه

من نوار عصب ندادم. ۲۰ ساله این درد رو دارم. چند بار عکس و ام آر ای.  فقط همونه.  بیخود دکت ...

بعضی وقتا دردش تو قسمت کلیه فکر کردم سنگ کلیه دارم سنو دادم گفتن سالم وایی اینقد دکتر رفتم

بعضی وقتا دردش تو قسمت کلیه فکر کردم سنگ کلیه دارم سنو دادم گفتن سالم وایی اینقد دکتر رفتم  

زیاد هم تو یک حالت نمون.  مثلا زیاد ایستادن.  یا زیاد نشستن یازیاد راه رفتن.    سربالایی و سراشیبی مثل کوه رفتن هم خوب نیست.      رو صندلی بشین.   خوب میشه

همون سياتيك خفيف با عصبى بودن خودش خيلى تاثير داره.تا حالا نيفتادى؟

نه گلم بعضی وقتا تو ناحیه باسنه بعضی وقتا پام چند وقته زانوم ام درد میکنه میتونه از عصب سیاتیک باشه ؟؟

2810