2777
2789
عنوان

فکر کنم آبروم رفت😭

338 بازدید | 12 پست

با یه استاد بزرگ زیست ( آقا)داشتم چت درسی میکردن بهم یه راهنمایی مشاوره ای کرد اشتباهی از این قلب بزرگا اینستا براش فرستادم ، دیگه نتونستم پاکش کنم . بنظرتون بد برداشت میکنه؟

وا نه 😐

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

ابروریزی یعنی من که خبر نداشتم مامانم کارگر مرد اورده،رفتم تو خونه شلوارمو دراوردم با لباس زیر گشتم دنبال شلوار و پوشیدم،بعد برگشتم دیدم یارو هاج و واج خشکش زده زل زده بهم🥴🫣

کارشناس حقوق و امور مالی
ابروریزی یعنی من که خبر نداشتم مامانم کارگر مرد اورده،رفتم تو خونه شلوارمو دراوردم با لباس زیر گشتم ...

وای منم یه بار مامانم نگقته بود ، کارگر اومده بود منم با لباس باز خوابیدع بودم ، چشم واکردم دیدم بالا سرمه داره به شیشه ی بالای در ور میره رفتم زیر پتو تا یه ساعت همونجا بودم😂🥲