2777
2789

سلام شبتون بخیر

من دوازدهم تجربی هستم

زبانم سالانه شده ۸ توی نهایی شده ۵/۲۵

و زیست سالانه شده ۹/۵ و نهایی ۸/۲۵

آیا میتونم این دوتا رو تک ماده بزنم؟

کاربری چهارم😐           با من درباره سیاست و مذهب حرف نزنین دیگه شماره ندارم🗿                                              🇮🇱🇺🇸

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیست رو میتونی اما فک کنم زبان نشه

تو اینترنت یجا خوندم نوشته بود اگه سالیانه بالای ۷ بشه و بدون در نظر گرفتن نهایی میشه تک ماده زد

ولی شک دارم خیلی هم استرس دارم💔

کاربری چهارم😐           با من درباره سیاست و مذهب حرف نزنین دیگه شماره ندارم🗿                                              🇮🇱🇺🇸

زیست رو میتونی اما زبان رو نه چون که باید نمره ی کتبیت بالای ۷ باشه

‏قشنگترین دیالوگ مهران مدیری توی سریال مرد هزار چهره : " نمی دونم چرا تو زندگیم هی نمیشه ؟؟ ‏تو زیباترین حزن من بودی. عزیزترین زخمم بودی و این که با افعال گذشته از تو یاد می‌کنم، غم‌انگیز ترین شکل انقراض است که برگزیده‌ام..میدونی، همیشه اینطوری نبودی... همیشه انقدر محتاط نبودی، همیشه انقد بدبین و ناامید به نظر نمیرسیدی، همیشه انقد حین هر خنده و خوشی شک نمیکردی... همیشه انقد آخر شبات تلخ نبوده، گذر زمان اینکارو باهات میکنه، از اولین باخت، اولین تو ذوق خوردن، اولین نشدن، اولین ضایع شدن، اولین خواستن و نتوانستن شروع شده... کم کم ترسیدی و دیدی انگار زندگی از یه جایی به بعد همچینم منصفانه نیست...
بیشتر ببینید
از مدرسه ات زنگ بزن بپرس

حتما میپرسم

ولی خیلی استرس دارم آخه دوشنبه باز میشه 

استرس داشته باشی یا ن فرقی نمیکنه که ان شاءالله خیره  بهش فکر نکن تا روزی که بخوای زنگ بزنی&nb ...

مرسی عزیزم

سالانه ات زیر دهه 😑😑😑😑😑

نمره سالیانه باید بالای ده باشه ک شما بتونی نمره ۷ به بالا قبولی بگیری

و زیر اونو تک ماده کنی

چرا انقدرررر دیر اقدام کردی!!!!! همون موقع ک کارنامه اومد اگر گیر میدادی به مدرسه شاید میانترم زیستتو تغیر میدادن که ۱۰ بشه قبول شی

زیستت سر نیم نمره سالیانه به فنا رفته باید امتحانشو بدی

سایتم الان بسته ست نمیتونن برات تغیر بدن

دنیا به اخر نمیرسه عزیزم

برو مدرسه برنامتو بگیر بشین بخون قشنگگگگ

شهریور بری پاس شی

نندازیییی دی هااا میشه دیپلم بزرگسالان

همین شهریور ۲ تاست اسونه قالشو بکن

برا زیست خوب بخون

سوالات شهریور سالای پیشو بخون

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

سالانه ات زیر دهه 😑😑😑😑😑 نمره سالیانه باید بالای ده باشه ک شما بتونی نمره ۷ به بالا قبولی بگیری ...

عزیزم من از ده تا درس ۶ تا افتادم:)))))

گفتم این دوتا رو تک ماده بزنم

تا الآنم هیچی نخوندم اصلا حالم خوب نیست

پارسال مادرم طلاق گرفت و پدرم خودکشی کرد زندگیم نابود شد

مگر نه من درس خون بودم 

سالانه ات زیر دهه 😑😑😑😑😑 نمره سالیانه باید بالای ده باشه ک شما بتونی نمره ۷ به بالا قبولی بگیری ...

کارنامه مو میزارم ببین میتونم تک ماده بزنم چیزی رو

https://s8.uupload.ir/files/20230710_110319_h9s5.jpg

کارنامه مو میزارم ببین میتونم تک ماده بزنم چیزی رو

اره بفرست سریع من ببینم

با لینک بذار

یا بنویس

سالانه مهمه و خود نمره برگه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥