2777
2789
عنوان

کیپ شدن بینی پسرم

54 بازدید | 8 پست

سلام مامانا توروخدا بگین چکار کنم پسرم از یکشنبه سرما خورده بینیش کیپ شده نفس نمیتونه بکشه شیر نمیخوره یکساله هست دکتر بردم دارد داد آمپول زد

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

بخور بخر

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
بخور بخر

سرد یا گرم

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آبریزش بینی داره

سرد یا گرم

سرد

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

روغن بنفشه داخل بینیش و بیرونش بزن، قطره بینی توش بریز ، پمپ مخصوص بینی تو داروخونه ها میفروشن باهاش میتونی بینیشو تمیز کنی

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...
روغن بنفشه داخل بینیش و بیرونش بزن، قطره بینی توش بریز ، پمپ مخصوص بینی تو داروخونه ها میفروشن باهاش ...

بجز روغن بنفشه همه این کارو میکنم اسپری میزنم بعد پمپ میزنم

بجز روغن بنفشه همه این کارو میکنم اسپری میزنم بعد پمپ میزنم

روغن بنفشه رو هم امتحان بکن بکم رو بینیش و داخل بینیش بریز وبمال

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...