2777
2789
پسر من دوسال و نیمشه هنوز حرف نمیزنه, خ ناراحتم همش توخونه تنهاییم میره تو خیالات و باخودش حرفای تامفهوم میزنه, بیرون که میریم بازی میکنه و اصلا نمیره تو خیالات, بابچه ها بازی میکنه و به زبون خودش حرف میزنه, دیر نشست دیرراه رفت, ۱۵ماهگی راه رفت, حالا هم حرف نمیزنه دیوونه شدم میترسم اتیسم داشته باشه, این فکر از دیشب افتاده به جونم که نکنه اتیسم داره, اخه خونه مادرم اینا همش میره پشتیو میندازه ده بارم پشتی رو بلند کنیم باز میره میندازه و میخنده, یعنی عمدا اینکارو. میکنه, خ نگرانم بچه ها
بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
هنوز خیلی از حروف رو نمیتونه بگه, حرفای ماروهم نصفشو متوجه میشه مثلا جملات ساده رو, برو و بیا و بخور و بشین و بریم بیرون و کفشاتو بپوش و غذاهارم میشناسه همه چی هم میخوره
منم پسرم دو سال و دو ماه داره برا بقیه کاراش زود راه افتاد ولى خرف زدنش هنوز راه نیافتاده مثلا جمله خیلى کم میگه منظور خیلى از حرفاشو نمیفهمم خیلى عصبى میشه ولى من اصلاااااا نگران نیستم
خدا جونم شکرت برا همه چى

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط من و پدرشو میبوسه منو بغل میکنه و فشار میده قرانم از ۹ماهگی میبوسید دیگه هیچ کسو نمیبوسه و یه بارم یکی از دوستاشو. خجالتیه خیلی, از دکتر و عکاسی میترسه
سروین منم تا دیشب نگران نبودم تو نت سرچ کردم نوشته کارهای تکراری میکنن بچه های اتیسمی, اینم هی پشتی رو میندازه
پسر بچه تنبل میشه پسر منم دیر چار دست وپا رفت دیر راه افتاد کلماتو میگه البته بعضیارو که ما تکرار میکنیمو میگه ولای جمله بندی بلد نیست بعدشم از بچه های تک فرزندی تو آپارتمان که از صبح تا شب مامانشونو میبینن وهمبازی ندارن آپارتان واسشون قفسه جمع و شلوغیو دوست دارن چون احساس تنهایى نمیکنن این فکرا رو نکن
البته تلفن اسباب بازی داره باهاش حرف میزنه گوشیو یا کنترلو میگیره و به زبون خودش حرف میزنه, ماشبناشم بازی میده سوارشون میشه, از چرخای ماشین خوشش میاد, ماشین لباسشوییو دوسداره ولی محوش نمیشه دکمه هاشو میزنه
نترس میگم همه ی کاراش بخاطر تنهاییه مادر و خواهر شوهرم ماشالله روزی 40 بار زنگ میزن بصورت زوج و فرد یه روز درمیون بهش سر میزنن واسه همین پسرم بغل همه میره با زبون خودش حرف میزنه یه موقع بقول شما مفهومو نمیرسونه عصبی میشه، شا هر روز بخونه ی مامانت مادرشوهرت عمه ها و خاله هاش زنگ بذار حرف بزنه خجالتشو کمروییش خوب میشه