2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130054 بازدید | 20071 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
به این میگن یه اسباب کشی اساسی
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
در زیر شما می توانید نمونه ای از رزیم دکتر کرمانی را برای رژیم لاغری و کاهش وزن مشاهده کنید : ۱-هرروز یک لیوان شیر یا ماست اجباری میل کنید. ۲-سه نوبت در هفته وهر نوبت یک قاشق بزرگ روغن زیتون روی سالاد اضافه کنید. ۳-سهمیه شما روزانه ۸ حبه قند میباشد. صبحانه:۴۵ گرم نان+۱ قاشق مرباخوری عسل یا مربا صبحانه : ۳۰ گرم نان +۳۰ گرم پنیر + گردو + چای ساعت ۱۰ صبح:چایی+۱عدد میوه+۲ عدد خرما قبل از ناهار:۲ لیوان آب+۱ عدد سیب با پوست یا ۳ عدد زردآلو ناهار: شنبه:۴۵ گرم نان+سالاد+۲عدد دلمه یا ۲ عدد کوفته یکشنبه:یک کفگیر برنج+سالاد+۱قطعه مرغ یا ماهی دوشنبه:۴۵ گرم نان+سالاد+۲عدد کتلت یا معادل آن کوکو سه شنبه:یک کفگیر برنج+سالاد+گوشت خورشت متوسط یا یک سیخ برگ جهارشنبه:۴۵ گرم نان+سالاد+یک سیخ برگ یا ۳عدد تخم مرغ پنجشنبه:یک کفگیر برنج+سالاد+۱ قطعه متوسط مرغ یا یک ونیم کفگیر برنج جمعه:۴۵ گرم نان+سالاد+۱ قطعه متوسط مرغ یا ماهی عصرانه:چایی+۱ عددمیوه+۲ عدد خرما +۱ عدد کیک یزدی کوچک شام: شنبه شب:۳۰ گرم نان+۲ قاشق غذاخوری سالاد الویه یکشنبه شب:۳۰ گرم نان+۳۰ گرم پنیر+۵عدد گردو ۲شنبه شب:۳۰گرم نان+سالاد+۱ قطعه متوسط ماهی یا مرغ ۳شنبه شب:نصف پیتزایا (۳ سیخ جگر+یک نان ساندویچ)+سالاد ۴شنبه شب:دو سوم لیوان لوبیا چیتی پخته یا دو سوم لیوان سوپ جو+سالاد ۵شنبه شب:دوسوم لیوان عدس پخته یا یک لیوان شیر+۴۰گرم نان سوخاری جمعه شب:۳ عدد سیب زمینی متوسط+سالاد یا ۲عدد لبو برای دریافت رژیم دکتر کرمانی می توانید به سایت آقای دکتر مراجعه فرمایید .

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام به به مبارک باشه دستت درد نکنه اریاناجونم
خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین
کالری مصرفی من تا الان صبحانه 15گرم پنیر یه خیار یه گوجه دوتا کف دست نون سنگگ 212 کالری ناهار 7قاشق پلو یه تکه رون مرغ 200گرم و 5تا زیتون سبز 625کالری
تا زنده ای در برابر کسی که به خودت علاقه مند کرده ای مسئولی....این جمله برا من جای تامل داشت شما هم بهش فکر کنید
http://s9.picofile.com/file/8277564934/IMG_20161124_124845.JPG مریم جون اینم عکس ترازوی من قیمتشم ۳۰ تومنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
بچه ها من همرو وارد کردم باز اگه کسی اومد و دید اسمش نیست بگه وارد کنم ... بچه ها آزاد جون وزن کشی این سری و وارد نکرده ، اگه کسی جدیدا وزن کشی داشته و وزنش وارد نشده بگه وارد کنم 😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نازنین جون با این نظرت به شدت موافقم ..
هر حرفی دارید بزنید ولی آخر شب همشو پاک کنید که الکی شلوغ نشه 😉😉

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810