2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130054 بازدید | 20071 پست
سلام عزیزم آره ساریمت جون چرا نشه؟؟؟؟
لینک و بده هرکی دوس داشت بیاد و بگو صفحه اول و بخونن اگه سوالی داشتن در خدمتم ...
قد و وزن و مشخصاتشون هم بگن وارد کنم

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سلام دوستای گلم منزل جدید مبارک. خیلی کار خوبی کردین ممنون آریانا جان این آنفولانزا انگار امسال میخواد همه رو درگیرکنه. منم گرفتم. فردا و پس فردا مهمونی دعوتم و دوس داشتم برم آریانا جان ورن منم بزنید65 . به هدف اولم رسیدم خداروشکر باران جان ترازوی منم مثل ترازوی آریاناس به نظرم بخرید خوبه بچه ها چقد بهتون عادت کردم.. دوروزه کمتر اومدم دلم واسه همه تون تنگ شده ایشاالله همیشه هرجا که هستید دلتون شاد و لبتون خندون باشه
اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
من از باشگاه اووووومدممممممم

40 دقیقه زومبا، 15 دقیقه کار با چوب ، 20 دقیقه کار رو تشک شکم ، 10 دقیقه دمبل بازو، 10 دقیقه دوچرخه ثابت
دیگه با کتک انداختنم بیرون
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
روشنا جون راستی بازوهات لاغر شدن یان منم بازو هام تو ذوقمه چه ورزشی مناسبه
 ‏ناموساً چطوری ساکن اروپایید بعد عزاداری ‌هم میکنید؟ ما از پارسال که واسه خونمون توالت فرنگی نصب کردیم آتئیست شدیم:)😂اسمم زهراس 😊
آریانااااااااا جونی وزن کشی سوم منو بزن 73.800 این مال 11 روز پیشه ، اینو وارد کن هفته بعد وزن جدیدمو میگم
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
ساریمت جون بچه ها نمیتونن یه تایم خاصی بیان چون بعضی وقتا واسه آدم کار پیش میاد .. ولی بچه ها اگه میتونین آخر شب بگین کالریتونو با چند بستین ...😍😍 روشنا جونم خسته نباشی😘😘 بنفشه جان خوش اومدی چشم وارد میکنم گلم چراغ قوه جون انشالله زودتر خوب شی گلم ..

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
باران زارس جونم من بازوهام خیلی سفته و بشدت سخت لاغر میشه ولی تو این چهل روز 3 سانت کوچیک شده خودم باورم نمیشه اخه من بازوهام به لاغری خیلی مقاومت نشون میده من قبلا دمبل زیاد میزدم هیچ تاثیری نداشت اما الان که بعد زومبا و کلی داغ شدن بدنم میزنم خیلی تاثیر میزاره البته کالری شماری هم خیلی کمک کرد ، همش کنار هم جواب میده
کالری هارو هر شب اعلام میکنیم ولی ساعت خاص نمیشه من خودم بیشتر وقتا ساعت 1 _2 شب میام میگم با اینکه زودتر ازین ساعت میبندم ولی وقت سر زدن به تاپیک رو تا قبل اون ساعت ندارم
زارس جونم اتفاقا بازوهای شل زودتر آب میشن ، ورزش کن حسابی گرم که شدی دمبل بزن ، یک کیلویی، سریع بزن ،حرکاتش رو اگه باشگاه میری به مربی بگی بهت میده اگه هم نمیری تو گوگل سرچ کنی هم فیلمش هست هم عکس با توضیحات
2810