2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130054 بازدید | 20071 پست
اریانا جون خوشحالم ک این تاپیک دیدم من قد 161وزن هم 110کیلو وزن هدف تا عید 90 هدف بعدی 80 هدف بعدی 7 ...

ثمين جان برنامه كرفسو نصب كن و صفحه ي اولم مطالعه كن 

حتتتتتما ميتوني مطمئن باش💪💪

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
سلام دوستای گلم من برگشتم،دعاگوی تک تکتون بودم 😘🙏🌷 ایشالا این سفر دلی قسمت همه محبین اهل بیت ...

ممنون فانوسم كه بيادمون بودي عزيزم😘😘

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آريانااااااجون هزار صفحه اي شديم 😃

مارو ببر خونه ي جديد لطفاااا😅

سلام به خواهرهای گل وخوش تیپم 😘

دو روز پیش داشتم ورزش میکردم برادر شوهرم منو دید بهم گفت چقدر ورزش میکنی دیگه پوست واستخون شدی😅منم گفتم ورزش میکنم تا سالم بمونم💪از این حرفها😆😎

خدایا عاقبت به خیرمون کن .آمین
2805
ممنون فانوسم كه بيادمون بودي عزيزم😘😘

فدات شم گلم،دلم براتون تنگ شده بود اساسی😘

زهرایی از مبینا خبر نداری؟آخه اهل سرپل ذهاب بودن،بش پیام دادم اما خبری نیس،خیلی نگرونشم،ایشالا مشکلی براشون پیش نیومده باشه🙏

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
فدات شم گلم،دلم براتون تنگ شده بود اساسی😘 زهرایی از مبینا خبر نداری؟آخه اهل سرپل ذهاب بودن،بش پ ...

من ميخاستم تو تل بهش پيام بدم ولي ترسيدم شرايطش مساعد نباشه مزاحم باشم 

منم نگرانشم 

فانوس جونممممم برگشتي؟؟؟ زيارتت قبول عشقم 🙏🌹 جات خالي بود اينجا عزيزم

ممنونم عشقم قبول حق،ایشالا قسمت شما شه،امسال جمعیت عجیبی اومده بودن ،تا چش کار میکرد زائر بود

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
من ميخاستم تو تل بهش پيام بدم ولي ترسيدم شرايطش مساعد نباشه مزاحم باشم  منم نگرانشم

کاش بیاد ی خبری از خودشو خونوادش بده،خودشون ک اومدن تهران اما خونوادش اونجان

اگه انقد کمه مشکلی نداره.نه عزیزم سرکه ضرری نداره.عزیزم نباید توش بشینی.ی بطری نوشابه بردار نصف آب ج ...

آره قربونت برم هر 2 روزی میبینم ترشحم این رنگیه

ترشحمم خیلی کمه

وااااااااااااای عزیزم شما دکتری؟   

حتما رعایت میکنم نکاتی که گفتی عزیزم

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام دوستای گلم من برگشتم،دعاگوی تک تکتون بودم 😘🙏🌷 ایشالا این سفر دلی قسمت همه محبین اهل بیت ...

سلام عزیز دلم زیارتت قبول باشه

رسیدن به خیر ...

واقعا خوش به سعادتت ، منم خیلی دلم میخواست امسال میرفتم کربلا که قسمت نشد..

ان شاءالله قسمت منو و بقیه هم بشه بریم..

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
آريانااااااجون هزار صفحه اي شديم 😃 مارو ببر خونه ي جديد لطفاااا😅

سلام عزیزم چشم حتما در اولین فرصت یه تاپیک میزنم  آدرسش و میزارم اینجا

اینجا رو هم قفل میکنم بیاید اونجا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اریانا جون خوشحالم ک این تاپیک دیدم من قد 161وزن هم 110کیلو وزن هدف تا عید 90 هدف بعدی 80 هدف بعدی 7 ...

سلام ثمین جان خیلی خوش اومدی 

گلم ارادتو قوی کن حتما میتونی 

صفحه اول و بخون کامل توضیح دادم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام به خواهرهای گل وخوش تیپم 😘 دو روز پیش داشتم ورزش میکردم برادر شوهرم منو دید بهم گفت چقدر ورزش ...

سلام خانوم کم پیدا ..

عزیزم خوب کاری کردی اینجوری گفتی 

والا ورزش فقط واسه لاغری نیست که😔😔😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810