2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130054 بازدید | 20071 پست
سلاام صبح رفتم رو وزنه ۵۷ وخورده ای شده بودم 😊😊😊

آفرین

خوب بگو چه قدر کم کردی!

قدت چنده؟ 

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.

توروخدا يكي هم جواب اين  سوالمو بدده

كاهش وزنتون بعد چقدر مشخص ميشه؟

چرا من رو ٦٨ موندم 

درسته ٥ روزه شروع كردم اما خب بايد تا دو روز ديگه كه ميشه ١ هفته ١ كيلو كم بشه اما فقط ٣٠٠ گرم كم كردمممم

كالري هامم بالا پايين بستم

يه روز ٨٠٠ يه روز ٦٠٠ يه روز ٩٠٠ كه استپ نكنم

پس چرا نميشه؟؟؟؟؟؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا يكي هم جواب اين  سوالمو بدده كاهش وزنتون بعد چقدر مشخص ميشه؟ چرا من رو ٦٨ مون ...

صبور باش عزیزم

میشه

یه ماه دیگه قشنگ مشخص میشه

هر روز رو ترازو نرو وسواس میگیری

هفته ای یه بار برو

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
توروخدا يكي هم جواب اين  سوالمو بدده كاهش وزنتون بعد چقدر مشخص ميشه؟ چرا من رو ٦٨ مون ...

هلن جان كاهش وزن تو يك هفته يهو خودشو نشون ميده

بعدشم عزيزم اگه ميخاي مثلا دو روزه يك كيلو كم كني بايد رژيم شوك بگيري

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
صبور باش عزیزم میشه یه ماه دیگه قشنگ مشخص میشه هر روز رو ترازو نرو وسواس میگیری هفته ای یه بار ب ...

اما طبق كالري شماري بايد هفته اي ١ كيلو كم كنممم حتما

ترازو تو خونست گاهي دو بار ميرم تو روز😂

دوستا ما امروز مراسم داشتيم خونمون 

هركس منو ديد تعجب كرد

خيليا هم تشويق شدن كه رژيم كالري شماري بگيرن وزنشونو بيارن پايين 

خلاصهههه بسي به خودم مغرور شدم🙈

خدايا منو ببخش😭

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
رژيم شوك مگه اينجور نيست يه بار زياد بخوري بعد فرداش كمم بخوري؟ 

نه عزيزم رژيم شوك مثلا سه روز يا چهار روز يا بيشتر بسته به توان خودت زير ٥٠٠ يا زير ٧٠٠ هست

اما طبق كالري شماري بايد هفته اي ١ كيلو كم كنممم حتما ترازو تو خونست گاهي دو بار ميرم تو روز😂

منم اولا خيلي ميرفتم رو ترازو 

الان كمتر

همش دلم ميخاست كاهشمو ببينم خوشحال شم😅

رژيم شوك مگه اينجور نيست يه بار زياد بخوري بعد فرداش كمم بخوري؟ 

اگه ميخاي يه مدل برات بزارم

منم اولا خيلي ميرفتم رو ترازو  الان كمتر همش دلم ميخاست كاهشمو ببينم خوشحال شم😅

الان كه داشتم پست ميذاشتم رفتم رو ترازو

ديدم شدم ٦٧/٩٠٠😂 درسته دو قطره اب هم بخورم ميشه ٦٨ اما مهم اينه عدد ٦٧ رو بالاخره ديدم 

قدم ۱۶۷اینجوراس🤗🤗🤗

وااااای ماشالله 

حسابی لاغر شدی دیگه 

قدمون تقریبا مثل همه. 

من هدفم رو فعلا ۶۵ گذاشتم

فکر میکنم نهایتا تا ۶۲ برم 

کمتر از اون دیگه بهم نمیاد صورتم هم خیلی لاغر میشه

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
2810