2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130055 بازدید | 20071 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخ بگو خفه شووو ناراحت نمیشم چون خودمم کلافه ام واقعا هوووف😔😔😔

نه اصلااا دور از جون چه حرفیه آخه  بعد از اون همه صحبت دیروز واقعا درکت میکنم.راحت باااش عزیزم  

میخوای پیاده روی خیلی خوب تاثیر بزاره سرعتت رو کم و زیاد کن.با سرعت یک نواخت نرو.3 دقیقه مثلا آروم برو،دو دقیقه تند،یک دقیقه بدو.

نه اصلااا دور از جون چه حرفیه آخه   بعد از اون همه صحبت دیروز واقعا درکت میکنم.راحت باااش عزیز ...

ممنونم عزیزم راستش پیاده رویم یه جورایی همینطوره فقط نمیدوم چون نمیشه

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....
ممنونم عزیزم راستش پیاده رویم یه جورایی همینطوره فقط نمیدوم چون نمیشه

پیاده روی ی کمی زمان بره.من خودم تقریبا دو ماه و نیم انجام دادم بعدش خودشو نشون داد.اگر میتونی برو باشگاه.

پیاده روی ی کمی زمان بره.من خودم تقریبا دو ماه و نیم انجام دادم بعدش خودشو نشون داد.اگر میتونی برو ب ...

باشگاه که نه ولی پیلده روی رو میرم روزی حدود ۵۰دقیقه اینجورا حدود ۲کیلومتر میرم یعنی رفت و برگشت میشع حدود ۴کیلومتر

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....
۷۰۰ کم نیست؟ چند قاشق برنج با یه تکه مرغ میشه ۵۰۰ فقط 😬😬😬😬😬 چند تا باید کم کنید

نه عزيزم واسه من كم نيست

بعضي روزا ٥٠٠ ميبندم عادت كردم ديگه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
سلام.خانومای که زیاد وزن کم کردین.پوست صورتتون افتادگی یا شل شدگی و چروک نیاورده؟

منم پوستم خوب مونده عزيزم

ورزش ميكردم و ميكنم ( البته الان كمتر ازتابستون)

آبرسان شب و روز استفاده ميكنم 

هفته اي دوبار اسكراب ميكنم و هرشب صورتمو با فيس واش ميشورم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

امشب با ٨٧٠ بستم 

زياده روي كردم 🙈 

فردا خونه ام كنترل ميكنم انشاءالله

2810