2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130055 بازدید | 20071 پست

منم خودم همینطوربودم همش توفکرلاغری بودم   

ازبس اطرافیانم اذیت کردن نذاشتن روهدفم۵۵بودبمونم ی کم بیخیال شدم ولی نه درحدزیادااا

خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی من در حده نیاز نیستم 😂

آره واقعااانیاز

نیازب دعواداره😬

خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین
کرفس نصب کن روزی سه هزار تا بخور کره مربا خامه سیب زمینی پلو خورشت فراون شکلات  چاق میشی

برنامه کرفسو الان دیدم مثل اینکه خیلی هنگ میکنه . شما رلحتی باهاش ؟

سلام ب همگی 

آریانا جان عزیزم مبارکه ایشاالله بارداری خوبی و داشته باشی و سالم و صالح نی نیتو بغل بگیری

عزیزم واسه سوزش سر دل سعی کن تعداد وعده های غذایتو زیاد کنی و حجمشو کمتر

تو غذاهات ادویه و....کمتر استفاده کن.چای و چیزایی ک کافین دارن خییییلی کم مصرف کن

غذا هاتو خیلی گرم مصرف نکن چون باعث تهوع میشه

صبح قبل از بلند شدن از جات خرما یا بیسکوییت بخور بعد ۵ دقیقه بلند شو.در طول روز خرما بخور

اینم بگم سیرابی یا هندوانه هم حالت تهوع رو کمتر میکنه

سلام به خوشکل خانوما

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

گزارش امروزو ک ندم بهتره چون از دست شوهرم عصبانی بودم خیلی خوردم 

با۱۴۰۰بستم امروزو🙈🙈🙈

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

سلام خوشگلا❤️

صبح زيباتون بخيييير🌹🌺🌹🌺🌹🌺

انشاءالله اول هفتتون عالي باشه

من انشاءالله از امروز با انرژي شروع ميكنم تا برسم به وزن هدف 💪💪

رژيم شوك چهار روزه فعلا ميگيرم 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

سلااام دوستای خوشگل و مانکنم

صبح بخیر ...

بچه ها شرمنده دیشب دیر عکس گذاشتین منم شوهرم اومد مجبور شدم برم ببخشید توروخدا..

حالا یه وقت که بودین عکس بازی میکنیم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام ب همگی  آریانا جان عزیزم مبارکه ایشاالله بارداری خوبی و داشته باشی و سالم و صالح نی نیتو ...

قربونت برم عزیز دلم ممنون..

فداتشم که راهنماییم کردی ، حتما رعایت میکنم

سیرابی هم میخوام بگیرم بخورم حتما 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
برنامه کرفسو الان دیدم مثل اینکه خیلی هنگ میکنه . شما رلحتی باهاش ؟

عزیزم برنامه خوبیه

ولی برنامه های دیگه ای هم هست مث مانکن ، بشقاب 

عزیزم در روز 6 تا وعده بخور 

برنج ، خورشت ، کره ، مربا ، خامه ، سس ، سالادالویه ، ماکارانی ، سیب زمینی سرخ کرده و آب پز ، شیره انگور ، اینا همش چاق کننده اس 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810