سلام دوستای گلم 😘😘
این تاپیک در راستای تاپیک آزاد جون زده شده و در اصل ادامه همون تاپیکه ...
چون تعداد صفحات اون تاپیک خیلییی زیاد شده و آزاد جونم دیگه وقت نمیکنه زیاد به تاپیک سر بزنه تصمیم گرفتیم این تاپیک و بزنیم و از این به بعد اینجا ادامه بدیم 😍😍
فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊
پریجون من تا به حال اینجا عکس نذاشتم ولی اگه خواستی بگو بذارم.البته من کل کاهش وزنم 6 کیلو بود و عکس ...
هستم کرفس
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وای کرفس من منتظر یه خانوم چاق بودم تو ک عالییییییی هستی
ببخش ی کم طول کشید اینترنتم هی قطع و وصل میشه. عزیزمم😄 نه من 65 بودم شدم 59.ی چند روز 58 هم بودم و ...
اما خوبی ها ول کن رژیمو
فداات شم نه بابا در اون حد هم نیست .شکم هنوز دارم ی دفعه چاق شده بودم واسع همین خیلی به چشم میومد.بدتر از اون اینکه وقتی شروع کردم لاغر بشم هیچ کس نمیگفت داری لاغر میشی انگیزه بگیرم.تازه ی کم به چشمشون اومدم.😙
فداات شم نه بابا در اون حد هم نیست .شکم هنوز دارم ی دفعه چاق شده بودم واسع همین خیلی به چشم می ...
وای منو ببینی چی میگی الان میذارم
فانوسي الان با مامان مهتاب حرف زدم گفتم كه تو بيادش بودي و ميخاي بري كربلا
خيلي التماس دعا داشت واسه شفاي مادرش
بنده خدا مادرشون سرطان داشتن كه الان الحمدلله در حال درمانن و دارن بهتر ميشن
گفت حتما بهت بگم عزيزدلم
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
ول کنم دیگه چاق میشم.چون الان نه شرایط ورزش رو دارم و نه اینکه میتونم کالریمو خیلی پایین ببندم.بعد از عید هم شرایطم بدتر میشه.الان محبورم مراعات کنم که مثل پارسال نشه.پارسال تحت فشارم بودم هر کس هم منو میدید میگفت چقدررر چاق شدی.دیگه کلا داغون میشدم.ای کاش با ی دونه از اون لباسا عکس میگرفتم میدیدی.با ی لباسی عکس دارم که اصلا سایزم معلوم نیست وگرنه واست میذاشتم.
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏