2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130056 بازدید | 20071 پست
دخترم الان ۱ سال و ۱ گاهشه من پیش دکتر تغذیه رفتم بهم رژیم شیر دهی داده خوبه راحته  تقریباااا ...

منم با اینک دخترم بشدت کم‌وزنه فکر کن یه سالگی ۷۶۵۰بود اما خداروشکر ایست وزن نداشت و ۱۴ماهگی ۸۰۵۰بود ک دکترش گفت تو این سن ماهی۲۰۰ افزایش وزن برا بچه ی تو ک نمه نمه وزن اضاف میکنه خوبه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
یعنی الان ۷۴ هستی؟

اره ۷۴هستم تو وزنتو نگفتی؟؟

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم با اینک دخترم بشدت کم‌وزنه فکر کن یه سالگی ۷۶۵۰بود اما خداروشکر ایست وزن نداشت و ۱۴ماهگی ۸۰۵۰بود ...

آره 

هیچ مشکلی پیش نمیاره واسه بچه 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
آهان  منم اول ۸۲ بودم  الان شدم ۷۶ 😁

ایول تو ی ماه ۶کیلو😲😲😲ترکوندی ها

اره ۷۴هستم تو وزنتو نگفتی؟؟

چرا گفتم که 

اول مهر ۸۲ بودم الان شدم ۷۶ 

البته چند شب پیش رفتم رو ترازو شد ۷۵.۹۰۰ 

و یبار اومدم شد ۷۶.۵ 

کلا تو همین حوالیه😂😂😂

آره  هیچ مشکلی پیش نمیاره واسه بچه

رژیمت چ جوریه؟؟راستش من ادم هوسی هستم سختمه طبق برنامه از پیش تعین شده غذا بخورم براهمین ی رزیم شیردهی دکتر کرمانی رو دارم اما زیاد طبق اون‌پیش نمیرم

ایول تو ی ماه ۶کیلو😲😲😲ترکوندی ها

نه پری 

اوله اولش با ترازوی دکتر ۸۲ بود 

که احتمالااا ۱ کیلو وزن لباسا و... بود 

الان تو خونه ۷۶ و ۳۰۰ بودم 

همین الان😁

پریشب ۷۵و۹۰۰ بود😂

نه پری  اوله اولش با ترازوی دکتر ۸۲ بود  که احتمالااا ۱ کیلو وزن لباسا و... بود  ا ...

خوب اشتباه میکنی هرروز وزن میکنی وسواس میشی منم ترازو دیجتال دارم بس ک هرروز وزن کردم شوهرم باطری هاشو انداخت دور الان ماهی ی بار میرم بهداشت با ی ترازوی ثابت وزن میکنم خودمو

رژیمت چ جوریه؟؟راستش من ادم هوسی هستم سختمه طبق برنامه از پیش تعین شده غذا بخورم براهمین ی رزیم شیرد ...

الان میگم بهت 

مثلا صبح ها ۴ برش نان بود هر برش نان ۴ کف دست نون لواش یا ۱ کف دست نون بربری یا یک کف دست نون سنگک

با ی قوطی کبریت پنیر 

با ی گوجه و خیار یا دو تا گردو

میشد هم نون و کره و ی قاشق عسل یا مربا باشه 

خوب اشتباه میکنی هرروز وزن میکنی وسواس میشی منم ترازو دیجتال دارم بس ک هرروز وزن کردم شوهرم باطری ها ...

آره به خدا 

هم دم و دیقه رو ترازو هستم😂😂😂

الان میگم بهت  مثلا صبح ها ۴ برش نان بود هر برش نان ۴ کف دست نون لواش یا ۱ کف دست نون بربری یا ...

تو تاپیکت عکسش نیس

آره به خدا  هم دم و دیقه رو ترازو هستم😂😂😂

نکن‌اینکارو...قدت چنده

2810