سلام دوستای گلم 😘😘
این تاپیک در راستای تاپیک آزاد جون زده شده و در اصل ادامه همون تاپیکه ...
چون تعداد صفحات اون تاپیک خیلییی زیاد شده و آزاد جونم دیگه وقت نمیکنه زیاد به تاپیک سر بزنه تصمیم گرفتیم این تاپیک و بزنیم و از این به بعد اینجا ادامه بدیم 😍😍
فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم فردا رژیم خرما خیار,,,میگیرم ایشالا بیام زیر۷۰خخخ,ولی عزممو جزم کردم تا اخرهفته ادامه بدم
من دلم میخاد همراهیت کنم اما چون شیر میدم میترسم ضغف کنمنتونم
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
دلو میزنم ب دریا ....فردا امتحانمیکنم باشما این رزیمو اگ تونستم ک ادامه میدم اگ هم نه ک کالری شماری میکنم
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
اخه ارادم خیلی ضعیف شده اول مرداد شروع ب رژیم کردم همش ۹کیلو کم کردم قرار بود تو سه ماه ۱۲کیلو کاهش داشته باشم
داری شیر میدی اخه من که شیر نمیدم باتو شروع کردم همچینم کم نکردم ,کالری شماری کن واست سخته &n ...
باشه اما لطفا بیا هرروز بازخواستم کن ی وقت گند نزنم ی رژیم دکتر کرمانی دارم الان تصمیم گرفتم با اون پیش برم رژیم شیردهیه
پس تو رژیم شیردهی بگیر من اینو ببینیم خوب پیش میریم ,هرشب بیا گزارش بده تا مجبور شی خوب بخوری تا کال ...
باشه من هرشب میام ...تو گزارش بده از حالت از رژیمت منم میام میگم کنارم باش تا اینبار گند نزنم
پس تو رژیم شیردهی بگیر من اینو ببینیم خوب پیش میریم ,هرشب بیا گزارش بده تا مجبور شی خوب بخوری تا کال ...
انشالا ک میای من اگ اخر این ماه بشم ۷۰راضیم اخه ۷۴بودم اول ماه