سلام دوستای گلم 😘😘
این تاپیک در راستای تاپیک آزاد جون زده شده و در اصل ادامه همون تاپیکه ...
چون تعداد صفحات اون تاپیک خیلییی زیاد شده و آزاد جونم دیگه وقت نمیکنه زیاد به تاپیک سر بزنه تصمیم گرفتیم این تاپیک و بزنیم و از این به بعد اینجا ادامه بدیم 😍😍
فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام من دیروز اولین روز کالری شماریم بود۱۵۵۰ استفاده کردم
ولی امروز وزن کردم دوباره ۴۰۰ گرم کم کرده بودم توی یک روز
بچه شیر میدم
تحرک هم دارم
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر میکنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم! علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیتالله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر میکنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم! علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیتالله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
سلام من بيشتر از يك ماهه وزنم ثابته شوك ميدم كم ميشه دوباره برميگرده وزنم ٥٩.٩٠٠ و ٦٠ هستش شوك دادم شد ٥٩.٥٠٠ باز شد ٦٠ الان هم ٥٩.٩٠٠ ديروز با ٨٩٩ بستم
سلام من دیروز اولین روز کالری شماریم بود۱۵۵۰ استفاده کردم ولی امروز وزن کردم دوباره ۴۰۰ گرم کم کرده ...
آفرین👏👏👏
همینطور ادامه بده ،کالریتو تا جایی ک کاهش داری پایین نبند
سوئدی ک سخته میدونم منم دانشگاه ک میرم خیلی ضعف میگیرتم ولی مجبورم
میوه هاشو تکه تکه کن در طول روز بخور،
روزی ی قرص جوشان خارجی(شکرش رژیمیه)بخور انرژی وصف ناپذیری میده
ایشالا بزودی بهدفت میرسی گلم
آفرین👏👏👏 همینطور ادامه بده ،کالریتو تا جایی ک کاهش داری پایین نبند
ممنون عزیزم.
چه نکته ی خوبی گفتی
عجب چیزها ی جالبی بلدین شماها😊😙
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.