2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130058 بازدید | 20071 پست
من  افسردگی میگیرما😣😣😣

اره من اعتماد ب نفسم اومده پایین

من همون یگانه۶۸ام.خدایا میدونم‌روزهای خوب درراهند‌،میدونم منو تنهانمیذاری.خدایا سپاس گزارم.خدایا اول خودت بعد بهترین هارو میخوام      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم منم برات تنگ شذه بود گلم نی نی سایتم بهم ریخت با شمارم اومدم هزارتا اسم زدم تااین اوکی شد

قربوونت برم😙 اتفاقا هی تو دلم میگفتم چرا زهرا نیست ،قرار بود برگرده.دیگه دیدم نیومدی بهت تو خصوصی پیام دادم و رفتم.چه اسمی انتخاب کردی حتی بهش فک میکنم هم خوشم میاد😆😅 شکمو هم نیستماااا😂😃😍

عزیزم چرا؟؟قصدفضولی ندارما ببیخشید نی نی داری

چه حرفیه دور از جونت،خواهش میکنم.من هروقت عصبی میشم زیاد میخورم.الان هم تو خونه مشکل دارم دارم اذیت میشم،ی امتحان هم دارم باید بخونم که نمیخونم.این عصبی ترم میکنه.در نهایت میشه خوردن بیش از حدم واسه اینکه اصلا یادم بره مشکلی وجود داره.

بنده اعتماد بنفسم صفر صفر میفهمی خواهر صفر😟😟😟😟

خب اشتباه میکنی.لباسات رو متناسب با اندامت انتخاب کن.هر چند مدت یک بارم لباسای مهمونیتو تو خونه بپوش که به خودت یادآوری کنی چه هیکل خوبی داری.

قربوونت برم😙 اتفاقا هی تو دلم میگفتم چرا زهرا نیست ،قرار بود برگرده.دیگه دیدم نیومدی بهت تو خصوصی پ ...

هزارتااسم زدم تااین اوکی شد ,گفتم الان اینکه بدرد نمیخوره اوکی میشه خخخخ

فداتشم ممنون که به یادمی 

نمیدونم چمه ولی حال رژیم ندارم  وزنمم انگار مثل قبل خوب پایین نمیاد به سختی باید یک کیلو کم ک ...

ایشالله از شنبه رژیم شوک میگیری عزیز دلم رو به راه میشه اوضاع،تو با اراده ای😙🌹