سلام دوستای گلم 😘😘
این تاپیک در راستای تاپیک آزاد جون زده شده و در اصل ادامه همون تاپیکه ...
چون تعداد صفحات اون تاپیک خیلییی زیاد شده و آزاد جونم دیگه وقت نمیکنه زیاد به تاپیک سر بزنه تصمیم گرفتیم این تاپیک و بزنیم و از این به بعد اینجا ادامه بدیم 😍😍
فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوباره از قافله عقب موندم 😀😀😀عسل ناز انشالله مشکلت حل میشه منم این دیروز ترکوندما ازبس خوردم ولی بیخیالش بچهافعلا که یه ابجوش عسل خوردم وچندتا دونه پسته و پیش بسوی یه پیاده روی تندم انشالله😘😘😘😘😘
اول هفته تون گلباران یک سلام صمیمی يك دنيا ارادت يك جام شفق تقـدیم به دوستانی که بهانه مهـر و سرآمد ِعشقنـد وجـودتـان سبـز و روزتون پراز خیر و برکت 🌷🌸💐🍃🍁
فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊
سلام به همه ی دوستان.من کاربر جدید هستم.البته ساااالهااا خواننده خاموش بودم.یکبارم قبلا ثبت نام کردم اما نام کاربری و.. رو فراموش کردم.بگذریم.من کالری شماری برای افزایش وزن رو یک ماه هست انجام میدم.البته قد و وزنم خوبه چون میخوام بالا تنه ام پر بشه و تا الان نشده اسن کارو انجام میدم
انشاءالله سالهاي سال در كنار خانوادت سلامت و خوشبخت باشي🌹🌹🌹🌹
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏