سلام دوستای گلم 😘😘
این تاپیک در راستای تاپیک آزاد جون زده شده و در اصل ادامه همون تاپیکه ...
چون تعداد صفحات اون تاپیک خیلییی زیاد شده و آزاد جونم دیگه وقت نمیکنه زیاد به تاپیک سر بزنه تصمیم گرفتیم این تاپیک و بزنیم و از این به بعد اینجا ادامه بدیم 😍😍
فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام عشقم رسیدن بخیررررر خوش گذشت؟ سرد نبود؟؟؟ فدای سرت آدم تو مسافرت بااید خوش بگذرونه و بخ ...
قربونت برم عزيزدلمممم
اره الحمدلله خوب بود
شبا خيلي سرد ميشد ولي روزا عالي بود هوا
اصا آريانا تبريز عاليه اگه بتونم ميخام سالي يه بار برم 😍
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
واسه مامان شدن شما هم نيت كردم انشاءالله به حق امام حسين(ع) خودش به دلمون نگاه كنه
بچه ها من این هفته همش زیر ۱۰۰۰ بستم امروز بالای ۱۰۰۰ ببندم مشکلیه؟؟؟
باران جوني به نظر منكه اشكال نداره چون خيليم يه جور ببندي يه وقت ديدي وزنت استپ كرد
منم خودم هميشه بعد يه مدت پايين بستن يه روز بالا ميبندم
آره زهرا تبریز خیلی قشنگه آب و هواشم خیلی خوبه حتما برو هرسال😍😍
اره بي نظيره
يه حس مثبت خاصي داره😍
من امروز ناهار عدس سبز آبپز یه پیاله وبا سالاد وسبزی خوردن شام هم قراره خواهر شوهرام بیان آش بپزیم وبلال کبابی درست کنیم منم چون شب جمعه است برای پدر بزرگ ومادر بزرگم خیرات حلوا درست کنم چون دیشب خوابشونو دیدم 😔