2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130067 بازدید | 20071 پست
خب یه تاپیک دیگه بزن آریانا, این دیگه صفحاتشم زیاد شده فقط اگه یه تاپیک دیگه زدی ادرسشو اینجابفرس ...

آره عزیزم اگه نتونم با کاربری قبلیم بیام 

حتما یه تاپیک جدید میزنم 

آدرسشم میزارم که بچه ها ببینن بیان 

من کاربر جدید نیستم،همون آریانا قبلی ام😁😁کاربریمو ترکوندن اینو ساختم ..         واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستین ؟؟؟
مبارکت باشه عزیزمممممم 😍😍😍 آره عزیزم ناشتا بعد دستشویی بهترین زمان وزن کشیه.. فقط یادت باشه ترا ...

اریانا گلی سلام؟؟ چندکیلو شدی بانو؟؟

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کنم بعد دسشویی قبل صبحانه 

عزیزم ان شاءالله به حق این ماه عزیز مامانت هرچه زودتر حالش خوب شه 

من کاربر جدید نیستم،همون آریانا قبلی ام😁😁کاربریمو ترکوندن اینو ساختم ..         واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستین ؟؟؟
اریانا گلی سلام؟؟ چندکیلو شدی بانو؟؟

سلام عشقم ..

من ۵۹ ام ، لعنتی کم نمیشه 

تا دیروز داشتم خودمو تقویت میکردم ، از امروز رژیم شوک میگیرم چون دیگه باشگاه هم نمیتونم برم 

ممنونم عزیزم خداهمه مریضاروشفابده شماهم انشالله مامان بشی

مرسی عشقم قربونت😍😍😍😍

سلام عشقم .. من ۵۹ ام ، لعنتی کم نمیشه  تا دیروز داشتم خودمو تقویت میکردم ، از امروز رژیم شوک ...

اره لامصب وقتی گیر میکنه گیر میکنه ها منم دارم خودمو تقویت میکنم ولی دیگه اینقد سرم شلوغه وقت رژیم ندارم هستی عکس بذارم ببینیم

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....
اره لامصب وقتی گیر میکنه گیر میکنه ها منم دارم خودمو تقویت میکنم ولی دیگه اینقد سرم شلوغه وقت رژیم ن ...

آره عشقم بزار ..

عزیزم تو الان شرایطت خوب نیست انقدر خودتو عذاب نده 

زندگی فردا نيست،
زندگی امروز است، زندگی قصه عشق است و اميد،
صحنه ی غمها نيست.
به چه می انديشی؟
نگرانی بیجاست،
عشق اينجا و تو اینجا و خدا هم اينجاست،
پای در راه گذار،
راهها منتظرند،
تا تو هر جا كه بخواهی برسی،
پس رها باش و رها،
تا نماند قفسی

سلااااااام - صبح - بخیر 💖💕💓💞💗

باشه عزیزم

واااااای نیاز 😳😳😳😳😳😳😳

تو الان دقیقا واسه چی رژیم میگیری ؟؟؟

بخدا تو الان خوبی ، از این بیشتر لاغر شی خیلی بد میشی باور کن ..

تازه همین الانشم کمبود وزن داری 

من اگه میخوام لاغر شم چون قدمم ۱۵۸ 

بعدم بخاطر بارداری میخوام لاغر شم

سلاااام دوستاي خوشگلمممم

خوبيد همتون؟

اول به آريانا جوني يه تسليت عرض كنم واسه كاربري خدا بيامرزش ، روحش شاد و يادش گرامي😅

خوشگلا من از شنبه پايه ام واسه رژيم شير و خرما

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

نياز جوني انشاءالله مادرت هرچه زودتر سلامتيشونو بدست بيارن عزيزم🙏🌹

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
سلاااام دوستاي خوشگلمممم خوبيد همتون؟ اول به آريانا جوني يه تسليت عرض كنم واسه كاربري خدا بيامرزش ...

وااای زهرا یادم آوردی😭😭😭😭😭😭