2777
2789

اینکه میگید تخمدان راست یا چپم درد میکنه یعنی چی؟ 

کرک و پرم ریخته حقیقتا. تخمدان جز احشای داخلیه اصلا گیرنده عصبی دقیق نداره ک ادم احساس کنه دقیقا کجاش و چه عضوی درد میکنه. نهایت بتونی بگی حدودا شکمم درد میکنه. تازه این شکم و پهلوییم ک وقتی میپرسی توصیف میکنن، جای تخمدان نیست. تخمدان تو لگنه😐

برگ ریزون تر تجربیات بارداریه! دیدم ک میگما. مثلا طرف گفته من تخمدان راستم درد گرفت دختر باردار شدم😐 درد تخمک‌گذاری خیلیییی کمه😐

قلبم درد گرفته حقیقتا🦦

دانشجوی پزشکی. به سوالات پزشکی که در حوزه اطلاعتم باشه پاسخ میدم. طبابت نیاز به دانش، مهارت و تجربه داره. همونطور که علوم سیاسی، اقتصادی، مهندسی، نجوم و... صرفا تجربی نیستند، طبابت هم تجربی نیست. تجربیات شخصی خودمون رو برای کسی نسخه نکنیم🤝💚    لطفاً اصل مشکلتون، زمان شروع شدنش، سن بیمار، علائم همراه مرتبط، سابقه قبلی بیماری و آزمایشات و عکس هارو همزمان بذارید و سوالات ناقص نپرسید.
بیشتر ببینید

من کیست ۷۰ میلی داشتم ، تخمدان راست

و درررررد شدید

سر همین می‌دونم تخمدان راستم کجامه .😂😅

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سایت عجایبه دیگههه

واقعاااا ها

خیلی زیاد

دانشجوی پزشکی. به سوالات پزشکی که در حوزه اطلاعتم باشه پاسخ میدم. طبابت نیاز به دانش، مهارت و تجربه داره. همونطور که علوم سیاسی، اقتصادی، مهندسی، نجوم و... صرفا تجربی نیستند، طبابت هم تجربی نیست. تجربیات شخصی خودمون رو برای کسی نسخه نکنیم🤝💚    لطفاً اصل مشکلتون، زمان شروع شدنش، سن بیمار، علائم همراه مرتبط، سابقه قبلی بیماری و آزمایشات و عکس هارو همزمان بذارید و سوالات ناقص نپرسید.
بیشتر ببینید
من کیست ۷۰ میلی داشتم ، تخمدان راست و درررررد شدید سر همین می‌دونم تخمدان راستم کجامه .😂😅

اون بخاطر التهابی بوده ک ایجاد شده. بافتای اطراف ملتهب شدن درد رو منتقل کردن

بیشتر ببینید

مجرد هستین یا متاهل

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
بیشتر ببینید

خود تخمدان گیرنده ی درد نداره واقعا؟

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

مجرد هستین یا متاهل

مجردم

بیشتر ببینید

سر همین موضوع چن سال پیش یه کاربریم ترکید 😂

قانع نمیشدم چه جوری میفهمن تخمدان درد میکنه تازه مال بعضیا تیر میکشه 😐 یکی میگفت تخمدان چپم سنگین تر از راستمه😐

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

میشه یه سر به تایپکم  بزنی و کمکم کنی🙏🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
بیشتر ببینید
مجردم

منم مجردی حتی نمیدونستم تخمک گذاری کی انجام میشه و اصلا هیچ دردی رو احساس  نمیکردم  تا اینکه متاهل شدم و قصد بارداری انگار کل درد و مرض افتاد به جونم یه جور تلقینه  اما واقعا بعصی مواقع از تیر کشیدن  زیاد یهو نفست بند میاد خدا هیچ وقت سر کسی نیاره تجربه وحشتناکیه بخداا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
خود تخمدان گیرنده ی درد نداره واقعا؟

هیچ ارگان داخلی ای گیرنده درد اختصاصی نداره.

ی گیرنده های کلی دارن. برا اینه ک ما نمیتونیم دقیقا مشخص کنیم کجامون درد میکنه. مثلا از بین این چند متر روده باریکت نمیتونی بگی کجاش درد داره. ی درد مبهمه توی شکم. 

همینطور درباره اپاندیس. شاید برات سوال باشه پس درد اپاندیس رو چجور حس میکنیم؟ درد اپاندیس به خودی خود ی درد مبهمه ک وسط مسطای شکم حس میشه(حالا خود اپاندیس وسط نیست) ولی وقتی ادامه پیدا کنه و بیشتر ملتهب بشه این التهاب انتقال داده میشه به بافتای اطرافش، که گیرنده دقیق حس دارن(عضلات شکم و پریتوئن - که اسم عامه ش یادم نمیاد- گیرنده دقیق دارن) و اینطوریه ک بعد از ی مدت دقیقا میتونی بگی پایین سمت راستم درد میکنه. وگرنه خود اپاندیسم گیرنده دقیق نداره

به دلیل همین نداشتن اعصاب دقیقه ک ما حرکتای رودمونو حس نمیکنیم وگرنه خل میشدیم. البته ی سری چیزایی مثل مواد مخدر ممکنه باعث شن ک ادم حرکات روده رو حس کنه. یا ملین ها

اما درحالت عادی خیر، ممکنه هم تخمدان ی درد جزیی ای بگیره. اما ما نمیتونیم بگیم چیه ک درد گرفته فقط میتونیم بگیم کجاست حدودا 

بیشتر ببینید