2777
2789
عنوان

سایت های شرط بندی

24910 بازدید | 65 پست

دوستان بسرم زده یکم بازی کنم تو این سایت ها درحد ی مبلغ کم 

میشه بگین چ سایتی بهتره پسرخاله ی همسرم سایت تک بت رو بازی میکنه راضیه  بنظرتون امکان داره حسابم رو خالی کنن

کاربری دست من و دوستمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرنکنم خالی بشه

ولی اعتیادمیاره اینجور سایتا

تابحال شرکت نکردم ولی نرو

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!

بله حسابتو خالی میکنن

جدا از اون پولی که در میاری حرامه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید
بله حسابتو خالی میکنن جدا از اون پولی که در میاری حرامه 

اگ با ی کارتی ک پول نداره بازی کنم چی به کارت های دیگم میتتونن دسترسی داشته باشن?

کاربری دست من و دوستمه

پسرخاله ی همسرم بازی کرده ۲۰۰ تومنش شده ۱میلیون و۲۰۰

خاله ی منم 80میلیونش شد صفر بخاطر همین میگم نکن کلاه برداریه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

پسرخاله ی همسرم بازی کرده ۲۰۰ تومنش شده ۱میلیون و۲۰۰

خب ببین این همینجوری طراحی شده

اینجوری میندازه تورو تودام خودش

فکرشو کن ۲۰۰ تومنت بشه یک میلیون تومان

بهت انگیزه میده!نمیده؟ 

میگی پس اینم میدم بیشترش میکنم

ولی ای داد بیداد گرفتارش میشی بعدمیبازی 

بعد دوباره میبری 

هی امیدوارت میکنه ولی آخرمیبینی پولات از دست رفته

یکم مطالعه کن درمورد طراحی این سایتا

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
اگ با ی کارتی ک پول نداره بازی کنم چی به کارت های دیگم میتتونن دسترسی داشته باشن?

میتونن از اطلاعات کارتت برای فساد های دیگه استفاده کنن 

مثلا پول های بقیه رو بدون اینکه بفهمی بریزن توی کارتت و بعد بردارن و اینجا شما پات گیر میفته 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید