2777
2789
عنوان

خانما قطار زندگی چطوره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4147 بازدید | 39 پست
و اینکه عزیزم سرویس بهداشتی تمیزی داشتن  گفتن همه نکات رو گفته باشم❤

عزیزم خیلی لطف کردی منم زندگی گرفتم با شام فقط تعریف های جالبی ندیدم ازش نگران شدم،چون با وجود بچه سه ساله تمییز نباشه خیلی سخت میگذره،و اینکه نکته ای چیزی نیاز هست بهم بگی بگو تا استفاده کنم هم واسه بچه هم خودمون،کوپمون دربسته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم خیلی لطف کردی ، منم با بچه ۳ ساله میخوام برم تاحالا تجربه اش رو ندارم ، مرسی نگران بودم سرویس ...

نه گلم اوکی بود خیالت راحت باشه 

فقط بحث خرابیه ک برا هر قطار احتمالش هست پیش بیاد

قیمتش با فدک یکی بود،فدک پر شده بود،زندگی رو گرفتیم،بعد اومدم خوندم دیدم خیلی تعریف نکردن ،نگران شدم ...

دقیقا ما هم تمام بلیطا پر شده بود دیگ زندگی رو گرفتیم 

بنظر من ک همه چیش مناسب بود

سلام ،از لحاظ لرزش چطور بود ؟با قطار های دیگه فرقی داره؟

سلام عزیزم ما رفتمون با این قطار بود برگشتیم شش تخته بود  

اما هیچ فرق بین لرزاششون نبود 

هیچ کدوم ازاردهنده نبود

سلام

من الان در قطار زندگی هستم و در حال حرکت به سمت تهران از مشهد میام.

پذیرایی فوق العاده ضعیفه

مهماندار اصلا  بلد نیست ارتباط برقرار کنه با مهمان ها

ما با اینکه خانم بودیم اصلا کمکی به ما نکردند برای جا به جایی چمدان

صندلی ها رویه کثیفی دارن

اول که وارد شدیم یه فیلم گذاشتند که ما هیچی ازش نفهمیدیم. باز خوبه الان ایستاده در غبار شروع شد.

سرویس بهداشتی که نگم براتون افتضاح. وقتی رفتم دستم را بشورم وارد دستشویی شدم با یه صحنه ای رو به رو شدم که نگم براتون بهتره.

ملحفه هم بهمون ندادند.

سر و صدای داخل کابین اینقدر زیاده که گوشام الان صدای هم کوپه ای ها را نمی شنود.

خلاصه که قطار زندگی اصلا نگیرید. حیف نیست ۸۹۲ هزار تومان بابت این قطار پول بدید؟ 

سلام من الان در قطار زندگی هستم و در حال حرکت به سمت تهران از مشهد میام. پذیرایی فوق العاده ضعیفه ...

ولی من هیچ کدوم از این تجربه هایی ک شما داشتید رو نداشتم واقعا ب قطارش از ۱۰ ۸ رو میدم