2777
2789
منتظر کسی هسی؟ عشقت؟  الهی ک برگرده دلت اروم بگیره عزیزم

اره 

اومد خاستگاریم حرفامون زدیم همه چی اوکی بود

ولی یه روز بدون هیچ دلیلی گف نمیتونیم ازدواج کنیم 

خداکنه 

حالم خییلی بده 🥺🥺

دلم تنگ شده برای همون دختر سرخوش و شاد که هنوز دلش پر از ذوق زندگی کردن بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ بد  وا چرا خب  باهاش حرف بزن بگو چرااا باید علتی داشته باشه ؟

بهش گفتم 

اصلا دلیل نمیاورد فقط گف نمیشه انگار یکی مجبورش کرده بود که بگه نه 

ولی من هنوز امید دارم به برگشتنش 

خداکنه برگرده  بخدا دیگه نمیکشم خسته شم از چشم انتظاری و بلاتکلیفی 🥺

من تو همچین وضعیتی گیر کرده بودم البته خیلی وحشتناک تر.و خب همسرم بود...بهت پیشنهاد میکنم برو روانپزشک و یک مدت دارو مصرف کن.سرتو گرم کن.اصلا اجازه نده دلتنگی ازت آدمی بسازه ک باج بدی،یکی خودش تصمیم گرفته باهات نباشه بعد تو دلتنگی؟فرض کن برگرده،نباید یادت بره ک تو رو نخواست.و لطفا برای نخواستنش دلیل تراشی نکن تا حق رو بهش بدی.فقط لطفا برای ادمی ک خودش رفته دلتنگی نکن

بهش گفتم  اصلا دلیل نمیاورد فقط گف نمیشه انگار یکی مجبورش کرده بود که بگه نه  ولی من هنو ...

نگران نباش.کسی ک بخواد کوه رو هم از سر راه برمیداره.وقتی نمیخوان هم دلایل مضخرف میارن هم ما نمیخوایم باور کنیم خودشون نخواستن.بعد از پنج سال بیقراری ک خودم کردم دارم بهت میگم.کاش زمان برمیگشت و میگفتم هر قبرستونی ک هستی باش.چقدر پشیمونم واسه روزایی ک گفتم برگرد

من تو همچین وضعیتی گیر کرده بودم البته خیلی وحشتناک تر.و خب همسرم بود...بهت پیشنهاد میکنم برو روانپز ...

اون خواست 

اما من بچگی کردم اشتباه کردم 

مگه میشه پا بزاری رو دلت وقتی عقل و دلت میگه ادم درسته همونه

نگران نباش.کسی ک بخواد کوه رو هم از سر راه برمیداره.وقتی نمیخوان هم دلایل مضخرف میارن هم ما نمیخوایم ...

اما من با تمام وجودم میخامش نمیتونم هیچ طوره فراموشش کنم نمیدونم خوش بینم یا چی ولی ته دلم میگه برمیگرده

اون خواست  اما من بچگی کردم اشتباه کردم  مگه میشه پا بزاری رو دلت وقتی عقل و دلت میگه اد ...

حتی اگر آدم درست همون باشه،اون آدم درست به هر دلیلی الان دیگه تو رو نمیخواد.پس دیگه درست نیست...ادمی ک دوستت داشته باش در برابر بچگیت هزار بار صبوری میکنه نگران نباش.زندگیتو نذار با دلتنگی از بین بره...من به دارو پناه اوردم و خیلی راضیتر بودم از اینکه براش دلتنگی کردم و یا گفتم برگردم.برگشتنی ک به حرف باشه دیگه بدرد نمیخوره.اونم جنس زن ک دلش میخواد ناز کنه.خلاصه خواستم اشتباه منو نکنی

اما من با تمام وجودم میخامش نمیتونم هیچ طوره فراموشش کنم نمیدونم خوش بینم یا چی ولی ته دلم میگه برمی ...

منم میگم من فرق دارم.اگر تمام دنیا عشقسون رو فراموش کنن من فراموش نمیکنم.فراموش نکردم اما الان دیگه اگر التماس هم کنه نمیخوام.وقتی اونهمه دوسش داشتم ،یک تیکه از وجودم بود نباید هیچ جوره بیخیالم میشد.اصلا باورش وحشتناکه ک به هر دلیلی حتی اگر خطای من باشه از من میگذشت

حتی اگر آدم درست همون باشه،اون آدم درست به هر دلیلی الان دیگه تو رو نمیخواد.پس دیگه درست نیست...ادمی ...

بخدا دلم قانع نمیشه 

نمیتونم