2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه توهم شنیداری دارن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 25 پست

بنظرم زیاد خونه نمون . برو بیرون و فعالیت کن 

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من داشتم و الان نادر شده ، من تظاهر کردم چیزی نمیشنوم و واقعا دیگه کم شد

اونجا که یه چشمت اشکه ، یه چشمت خشم ، اونجا بدون اگه بری جلوی آینه ، هویت دیروزت ، مال امروز نیست....                  از سال ۹۵ هستم ولی طی سوءتفاااااهم های .... ترکیدم ( جای خالی را پر کنید !! )  برادرم پزشکه اگه سوال کنکوری دارین میتونم بپرسم ازش ✨️    اگه باهام مشکل داری  ردشو برو ، من بازی کردنو دوست دارم عصبی نمیشم میخندم :)
من داشتم و الان نادر شده ، من تظاهر کردم چیزی نمیشنوم و واقعا دیگه کم شد

شما در چه موردی بود؟ من فکرای وسواسی هست مجبور میشم بشورم. اگ چیز دیگ به فرض بود اصلا شنیدن و. نشنیدنش برام مهم نبود. 

شما در چه موردی بود؟ من فکرای وسواسی هست مجبور میشم بشورم. اگ چیز دیگ به فرض بود اصلا شنیدن و. نشنید ...

برامن احساس ناامنی بود همش حس میکردم در خطرم تو خونه کوچه برام خیلی سخت بود ولی با دکتر و ترس و قرص زندگی کردن خیلی سختتر

اونجا که یه چشمت اشکه ، یه چشمت خشم ، اونجا بدون اگه بری جلوی آینه ، هویت دیروزت ، مال امروز نیست....                  از سال ۹۵ هستم ولی طی سوءتفاااااهم های .... ترکیدم ( جای خالی را پر کنید !! )  برادرم پزشکه اگه سوال کنکوری دارین میتونم بپرسم ازش ✨️    اگه باهام مشکل داری  ردشو برو ، من بازی کردنو دوست دارم عصبی نمیشم میخندم :)
منم همینجوریم نمیشنوم حس میکنم با اینکه میدونم خودم دارم میسازم ولی باور میکنم شنیدم. من چکارکنم؟ من ...

سلام

ضمن عذرخواهی

اول از همه تحت نظر پزشک داروهای مخصوص وسواس فکری هست که باید مصرف بشه، اما مهمتر از اون تلقین فکری خودتون بسیار مهمه.

شما خدت منتظر هستی که صدایی بشنوی و فکر میکنی شنیدی، اراده کن و چنین فکری به خودت راه نده (زمانهایی که منتظر هستی ، سریعا خودت رو با یک فکر و یا عملی که برات شیرین هست مشغول کن).

بعد هم اگر فکر آمد یا فکر کردی صدایی شنیدی (اصطلاحا) خودت رو به بیخیالی بزن.

مهمتر از همه اینکه اصلا به این چیزها فکر نکن و بجاش مطالعه کن از کتب علمی یا داستانی گرفته تا کتابهای مذهبی (قرآن و ادعیه های روز و ...) از خدا هم بخواه کمکت کنه و ان شاءالله خدا هم کمکتون میکنه.

پدربزرگ نوه هام هستم ؛ خدا هممون رو حفظ کنه

سلام ، یکی از خاص تمرین و بدترین بیماریها ، توهمه ، من حدود دو سال عمیقأ با این مسئله درگیر بودم ولی با همه توان ، با مطالعه و تحقیق و لطف خدا موفق شدم از پس این قضیه برآیم ، شنیدن صداهایی که مثل یک خانواده ۲۴ ساعته در ذهن من زندگی می‌کردند!