2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها به اینا ویو ندید  نذارید تو جامعه چند همسری و این وقاحت نشون دادنش پخش بشه

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

ببین از کجا رسیدن به کجا 

نمیخوام قضاوتشون کنم 

اینکه دوتا زن داره یه چیز شخصیه ،به من چه 

ولی اینا چند سال پیش خیلی داغون بودن ، سال به سال دارن پیشرفت میکنن تو لباس پوشیدن هاشون و غذا خوردن و بیرون رفتن و مسافرت و... 

من دلم واسه هر دوتا زنش میسوزه 

اولی که چقدر سخت بوده واسش سرش هوو بیاد 

دومی که چطور علی خرش کرده تو ۲۰ سالگی بیاد بشه زن دوم 

من چند بار دیدمش . یکیش بود میگفت این زنم باارایش قشنگ تره اونیکی بدون آرایش . انقدر بدم اومدددد . ...

این مردک ک نادان و احمق بوده

خانما چطور راضی شدن

نمیدونم شاید فقر فرهنگی باعثشه و اینکه منفعل بودن...

چند همسری رو جا میندازن بین مردم

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

از زن دومش متنفرم ک اومده رو ی زندگی دیگه لونه کرده .ازش پرسیدن خودت باشی قبول میکنی الان روت زن بیاد میگه میزارم میرم علی منو از ۱۲ سالگی دوست داشته ما عشقمون واقعی بوده ک اومدم حقمون بوده باهم بودن بیشور آشغال .زن اولش میگفت حتی رابطه هم دو سه ی بار پیشش نره و فقط با دومی .

ببین از کجا رسیدن به کجا  نمیخوام قضاوتشون کنم  اینکه دوتا زن داره یه چیز شخصیه ،به من چ ...

شب عروسی کنار عروس و زن اولش باهم عکس انداختع بود بچشونم وسط بود....

دلم میخاد سر اون مردک رو از جا دربیارم😑

بیشعور بگو خب چرا ب اشتراک میذاری حماقتاتو

نگه دار واسه خودت

این مردک ک نادان و احمق بوده خانما چطور راضی شدن نمیدونم شاید فقر فرهنگی باعثشه و اینکه منفعل بودن ...

خب اینم هست 

تو منطقه ای که اونا زندگی میکنن گویا دو تا زن داشتن زیاد رواج داره و عادیه واسشون

شب عروسی کنار عروس و زن اولش باهم عکس انداختع بود بچشونم وسط بود.... دلم میخاد سر اون مردک رو از جا ...

طفلی زن اول به نشونه اعتراض لباس مشکی پوشیده بود 

خدا میدونه تو دلش چه آشوبی بوده

از زن دومش متنفرم ک اومده رو ی زندگی دیگه لونه کرده .ازش پرسیدن خودت باشی قبول میکنی الان روت زن بیا ...

زن اول هم یا واسش مهم نیست

یا مجبوره بسازه

وگرن کسی ک دلش نخاد ی لحظه توی این زندگی نمیمونه

مجبور بوده شایدم خوشبخته و چیز بدی نمیبینه اینو خدا میدونه

آره کسی از دل کسی خبر نداره 

والا مردای این دوره همه یواشکی دوتا و سه تا دوست دختر دارن 

حالا این یکی علنیش کرده ،مردا کلا تنوع طلبن