2777
2789
عنوان

خواب وحشتناک من ازخوندن نماز باطل سحر حضرت زهرا س 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 9446 بازدید | 127 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم موقع خوندن نماز اگر کسی کنارت باشه طوری نیست؟؟ من تنها میترسم

من این نماز و ۲۱ شب خوندم ن ‌ ترسی داره ن چیزی

چرا الکی ب خودت وحشت می دی؟ سوره قدر موکل رحمانی قوی داره و این نماز منسوب ب حضرت زهراس، ینی وارد ی سپر قوی شدی ، خوذت در انتهای دعا در خواست می کنی اگه سحری و ساحری هست نشونت بده و باطل کنن و ساحرو بکشن، شاید فقط کمی خوابا ترسناک باشه خود نماز اتفاقا آرامش می ده، خواستی بخونی هر روز تو ی زمان مشخص بخون اصلا هم نترس

من این نماز و ۲۱ شب خوندم ن ‌ ترسی داره ن چیزی چرا الکی ب خودت وحشت می دی؟ سوره قدر موکل رحمانی قوی ...

اگر اشکال نداشته باشه ک پیشم کسی باشه نمیترسم

ی سوال با چی شماره برمیداری ک چندتا سوره خوندی ک یادت نره من قاطی میکنم

اگر اشکال نداشته باشه ک پیشم کسی باشه نمیترسم ی سوال با چی شماره برمیداری ک چندتا سوره خوندی ک یادت ...

تسبیح

فقط تسبیح ۱۰۱ دونه داره اولش ی دونه رو رد می کنم

اشکال نداره فقط نمازش حدود ۳۵ -۴۰ دقیقه می شه برای اون می گم شاید کسی حوصله نداشته باشه

میشه نائب بگیرم؟

نمی دونم

ولی خودت بخونی خ موثر تره

بازم می تونی بری تو سایت دایی ابراهیم نماز باطل السحر و سرچ کن تو بخش نظرات سوالتو بذار ، اینکه کسی جات بخونه ، اونجا جواب می دن