2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بپرس عزیزم

لطفا به منم بگو. من کی ازدواج میکنم؟ هرچی از خصوصیات ظاهری و اخلاقیش به ذهنت میرسه بگو

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
احتمالا ۲ یا ۵ ماه دیگه 

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
یه مدت دیگه زمانش نزدیکه ولی ارامش داشته باش و زیاد عصبانیشون نکن  و با ملایمت رفتار کن  ...

عزیزم من یه ۳ قلو دارم ۳سالشون هست ولی حرف نمیزنن.البته گفتار درمانی میرن.مرسی که جواب دادی دعات میکنم حتما

ککی ازدواج میکنم 

سال دیگه

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
لطفا به منم بگو. من کی ازدواج میکنم؟ هرچی از خصوصیات ظاهری و اخلاقیش به ذهنت میرسه بگو

یکم راه طولانی در پیش داری یه آقا با وضع مالی خیلی خوب  کمی بور و شاید چشم رنگی خوش اخلاق و زن دوست ولی زود عصبی میشه باید خودت اروم باشی وگرنه دعوا هایزیادی بینتون پیش میاد  چشماش درشته مژه های کشیده  قد بلند یکم تپل نه خیلی  ماشین داره ولی خونه نه شایدم باباش بهش خونه بده 

خب خیلی زیاده روی کردم ولی خب ایشالله که درست گفته باشم😊😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
عزیزم حستومیشه به منم بگی؟ کِی ازدواج میکنم وباکی؟اونی که توذهنمه خونه میخره میادخواستگاری یانه؟

یه نفره دوست داره و امکان ۸۰ درصد میاد خواستگاریت  

یکم امروز و فردا میکنه ولی میخره  اره میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیر من جواب شمارو دیگه نمیدم متاسفم

باشه اشکالی نداره شما جواب ندی هزارو خورده ایی تو سایت هستند مشکلی ندارم خداروشکر هم لازمتون ندارم مهمه اینکه خیالم راحت شد مدیون کسی نیستم تهمتی که زدید رو هم فراموش نمیکنم 

به سلامت

من رفتم،چونکه..بدونم منم خوشمیگذره..