2777
2789
اسی جون آیا من تو کاری که شروع کردم موفق میشم تو زمینه زیبایی هست شغلم کی ازدواج میکنم  برات ...

اره عزیزم ولی زمان لازمه که پیرفت کنی و اینکه اطرافیانت توی این کار تنهات میزارن یعنی زیاد خوششون نمیاد که پیشزفت کنی 

اره گلم ازدواج میکنی تا دو سال دیگه شایدم زودتر 

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیر من جواب شمارو دیگه نمیدم متاسفم

اگه حس شیشمی بگو کی ازدواج میکنم مشخصاتش چیه 

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»
چرا تو چشماش نگاه نکنم زیاد؟ ارتباط چشمی بهتر نیست برای مخ زنی؟

نه چون اگر نگاه نکنی بیشتر جذبت میشه یکم با ناز نگاش کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
سلام من کی ازدواج میکنم میشه بگی؟  بعد میشه بگی چند نفر از من خوششون میاد؟  میشناسمشون؟& ...

استارتر جوووون

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤
من کی باردار میشم ؟؟

دو ماه دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم ولی زمان لازمه که پیرفت کنی و اینکه اطرافیانت توی این کار تنهات میزارن یعنی زیاد خوششون نم ...

علیرضا می‌دونه دوستش دارم ؟ دوستم داره ؟ دلش برام تنگ نشده ؟ آدم خوبیه !؟ بهش می‌رسم ؟ لطفاً بگید

من مدیر میشم ؟ 

شوهرم شغل پردرآمد پیدا میکنه؟

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼
اسی لطفا 

سعی کن زیاد صمیمی نشی حس میکنم یکم مغروری ولی زود صمیمی میشی  

اون از سر سنگین بودن حوشش میاد سعی کن خیلی بهش محل نزاری چون ممکنه زود براس عادی شی

1
5
10
15
20
25
30
35
40