2777
2789
عنوان

برا شام چی بخوریم.

135 بازدید | 11 پست

من پختنی اصلا دوست ندارم بنظرتون چی باید درست کرد

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه الان دارید امضامو میخونید لطفا برام دعا کنید مشکلم حل بشه اگه دعا کردید بگید تا براتون صلوات بفرستم مرسی❤️🙏🏻 آنیتا و آنیا و آراد مامان من خیلی دوستون دارم شما دنیای منید مرسی که با اومدنتون زندگیمو قشنگ تر کردید دوستون دارم  👧🏻👧🏻👶🏻     منو توی تاپیکای دورهمی عکس بازی و اینجور چیزا تگ کنید با تشکر😊 من خیلی نمیام اینجا اگه نبودم بدونید اصلا نیستم😘😘 اینم بگم باردار نیستم تیکر روز تولدمه همینجوری  گذاشتمش😅 خدایا شکرت بابت همه چیز که بهم دادی💕

سالاد شیرازی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هن؟

آهن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

انواع سالاد ها..سیب زمینی سرخ شده..تخم مرغ آبپز (خیلیاش از نظر خیلیا صبحانه است)من وقتایی که شوهرم نیست چیزهای سبک میخوریم با بچه ها ولی وقتی باباشون هست میگه غذا بپز

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...