2777
2789
عنوان

تجربه های من از شیمی درمانی مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 37432 بازدید | 108 پست
گوشت قرمز آهن داره و برا سلول‌های سرطانی مفیده هفته یبار فقط آب گوشت همینجور حبوبات اگه هورمون مثبتی ...

مادر شوهر من هورمون مثبت

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
خدا بهشون سلامتی بده  مادر شماهم بعد شیمی درمانی بدن درد و حالت تهوع دارن؟ من بعد ۱هفته هنوز ...

سلام عزیزم من دو دوره سرطان سینه گرفتم تجربه من از تهوع و این جور مسائل آب لیموترش تازه و دم کرده زنجبیل خیلی بهت کمک میکنه و روزانه هر 8 ساعت قرص دمیترون که برای کنترل تهوعِ بی ضرر و خود دکتر آنکولوژم تجویز کردن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر شوهر من هورمون مثبت

عزیزم برای هورمون مثبت ها در سرطان سینه برخلاف اینکه همه میگن آب هویج خوبه اما نباید آب هویج زیاد بخورن چون هویج خام استروژن داره و عدس هم استروژنش بالاست . هر چیزی به اندازه متعادل . از قند و شیرینیجات دوری کنن ولی آب و مایعات زیاد مصرف کنن و لبو و میوه های قرمز عالیِ لبوی پخته انتی اکسیدان داره حتی هویج پخته عالیِ . ولی سردیجات مثل گوجه فرنگی بدن رو اذیت میکنه استخون درد میاره باید در تغذیه خیلی مراقب باشن 

برای کسانی که شیمی درمانی میشن و درد شدید استخوان دارن میتونن هر 8 ساعت کپسول ناپروکسن استفاده کنن 

که بی ضررِ و مسکن استخوان 

گردو روزی یک عدد و بادام به اندازه 21 عدد در روز میتونه انرژی کافی رو به بدن بده 

کسانی که در دوره شیمی درمانی پلاکتشون پایین میاد آب کله پاچه و مغز گوسفند و سیرابی سریعا پلاکت رو بالا می بره حتما در این دوران استفاده کنید 

برای اینکه دهنتون در حین شیمی درمانی زخم نشه و بخاطر داروها که طبع گرمی دارن دهن آفت نزنه در طول دوره ،بستی میل کنید که نمیزاره دهنتون زخم بشه 

و به محض تمام شدن داروی شیمی درمانی آب زیاد میل کنید تا سم شیمی درمانی از بدن خارج بشه 

میتونید میوه ها رو مثل موز بزارید در فریزر یخ بزنه و بعد از شیمی درمانی قطعه قطعه کنید و بخورید دهنتون رو خنک میکنه 

برای کسانی که شیمی درمانی میشن و درد شدید استخوان دارن میتونن هر 8 ساعت کپسول ناپروکسن استفاده کنن&n ...

ممنونم 🙏

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

یه چیز دیگه یادم افتاد بگم

یکبار مادرم اون قرص سه تایی صد تهوع رو نخورد تا یک هفته حالش بد بود و بالا میاورد و اصلا نمی تونست غذا بخوره. خیلی ضعیف شد. پس حتما با مشورت دکترش دارو تهوع رو بهشون بدین. 

قبل و بعد شیمی درمانی اصلا نذارید گرسنه بمونن. مثلا اگه صبح میره برا دریافت دارو، حتما صبحانه خوب بخورن. بعد دریافت دارو هم یه کم خسته و بی حال میشن نذارید چند ساعت گرسنه بمونن حتما غذاشونو بدید. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

وای شیرینیجات میخورم 😵‍💫معتادم اگ نخورم عصبی میشم آخه من چیکار کنم 😞

با اجازه استاتر

عزیز شیرینی‌های طبیعی بخورید عسل کشمش انجیر شیره انگور خرما 

من  اصلا شیرینی مصنوعی قند شکر شیرینی قنادی نمیخورم.

قند شکر و روغن‌های فروشگاهی به شدت سیستم دفاعی بدن رو صعیف میکنن

برای شما سم خالصن. 

عصبی شدن به خاطر نخوردن شیرینی ها به خاطر کمبود شدید املاح بدنه تونه.

از بادوم و مغزها شربت عسل سوپ گندم و روغن‌های طبیعی مثل زیتون کنجد شیره گوشت عصاره استخوان استفاده کنید. تغذیه در درمان بسیار مؤثره

شیرینی های قنادی کیک کلوچه بيسکوئيت ها اینها همه صد در صد درمان رو عقب میندازه خواهشا نخور

مواد خوراکی تازه و طبیعی خیلی خیلی  برای شما ضروری هستن. 

مواد فریزری غذای مانده تغذیه سوپری مواد سودازا همه از ممنوعات  هستن

عزیزم برای هورمون مثبت ها در سرطان سینه برخلاف اینکه همه میگن آب هویج خوبه اما نباید آب هویج زیاد بخ ...

ممنون عزیزم دعا کنید زود حالش خوب بشه از این دوران بگذریم

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
الهی به حق خانم فاطمه زهرا هر چه زودتر حالشون خوب بشه ❤

ممنون عزیزم دعا کنید😘

سلام دوستان خواهرم سرطان لنفوم داره فردا برا اولین بار شیمی درمانی میشه بعدش چجوری میشه چکار کنیم 15 ...

عزیزم آرزوی سلامتی دارم برای خواهرتون.اتفاقا شنیدم این نوع سرطان به خوبی به درمان پاسخ میده. پس با قدرت جلو برید. احتمالاً برای جلوگیری از تهوع بهش قرص میدن. نگران نباشید اینم یه درمانه مثل درمانهای دیگه. سعی کنید خودتون آرامش داشته باشید تا بیمارتون هم آروم و ریلکس باشه. بعد دریافت دارو مایعات فراوان فراموش نشه. غذاهای مقوی، استراحت کافی در کنار تحرک و فعالیت بدنی مناسب، روند درمان رو خیلی بهتر میکنه. انشالله به زودی تاپیک سلامتی کاملشون رو بزنید. 

سلام . عذر میخوام میشه درخواست دوستی رو قبول کنید.نیاز به راهنماییتون دارم.

بپرسید همین جا. اگه بتونم جواب میدم. شاید به دیگران هم کمک کرد.