دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من پسر خواهرم اوتیسم داره هیچ کدومون بچه هامون اوتیسم ندارن ولی عموم عقب مانده ذهنی هست ولی با پسر خواهرم فرق داره عموم خیلی بهتر از پسر خواهرم هستن ولی من بارداری از دکتر پرسیدم گفت اوتیسم فرق داره ارثی نیست
این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور
من عموم عقب مانده ذهنی هست حالا زیاد شدید نیست پسرعموم دوتا دختر داره سالم
این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور
اصلا مشخص نیس دلیل بیماری اتیسم ولی یه تحقیق درمورد این بیماری ازمهمترین دلیلاش دندون پزشکی هس میگن سه ماهه دوم وسوم میشه برید دندون پزشکی ولی تحقیق کردن ک خوب نیس مراعات کنین