2777
2789
ایشالا خدا به بچت سلامتی بده با این خونواده هایی که برخورد داشتی اوتیسم تکرار شده براشون

بله گلم خانواده ای که به امید فرزند سالم بعدی اقدام کردن و باز هم اتیسم شد البته خفیف تر

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسر خواهرم اوتیسم داره هیچ کدومون بچه هامون اوتیسم ندارن ولی عموم عقب مانده ذهنی هست ولی با پسر خواهرم فرق داره عموم خیلی بهتر از پسر خواهرم هستن ولی من بارداری از دکتر پرسیدم گفت اوتیسم فرق داره ارثی نیست 

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 
خب کوچیکتر که بود قابل کنترل تر بود ولی الان نه

من عموم عقب مانده ذهنی هست حالا زیاد شدید نیست پسرعموم دوتا دختر داره سالم

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 
من پسر خواهرم اوتیسم داره هیچ کدومون بچه هامون اوتیسم ندارن ولی عموم عقب مانده ذهنی هست ولی با پسر خ ...

خواهرت بچه ی دیگه داره ؟با شوهرش فامیل بودن ؟اوتیسم وحشتناکه 

اصلا مشخص نیس دلیل بیماری اتیسم ولی یه تحقیق درمورد این بیماری ازمهمترین دلیل‌اش دندون پزشکی هس میگن سه ماهه دوم وسوم میشه برید دندون پزشکی ولی تحقیق کردن ک خوب نیس مراعات کنین

عزیزم چه علائمی داشتند

به اسمش واکنش نشون نمیداد اصلا 

تو خیابون اگه ی آشنا رو میدید متوجه نمیشد 

خیلی کم صحبت میکرد 

ارتباط چشمی نداشت خیلی اذیت میکرد 

بچه هارو کتک میزد 

با خودش میخنده و گریه میکنه حرکات تکراری 

دور خودش میچرخه همش دوست داره خوراکی بخوره 

اصلا مشخص نیس دلیل بیماری اتیسم ولی یه تحقیق درمورد این بیماری ازمهمترین دلیل‌اش دندون پزشکی هس میگن ...

کلا داروهایی که مادر توی بارداری مصرف میکنه،واکسنهایی ک میزنن و وراثت باعثش هست،در حال تحقیقن