دو تا بچه دیگه داره اونا سالمن خداروشکر نه فامیل نبودن برادرت از چند سالگی تشخیص اوتیس ...
برادرم تقریبا از دوسالگی تماس چشمی نداشت .حرکات کلیشه ای داشت . کلا هر چی علائم اوتیسمه هزار برابر شدیدش کن و بزار تو داداش من .مشکلات حسی شدید،از لمس شدن بدش میلد .تکلم نداره.کنترل مزاج نداره .پرخاشگره.کنترل خورد و خوراکم نداره...
راستی جنسیت اون دوتای دیگه چیه ؟این یکی رو تو سن بالا باردارشدن ؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اون دو تا دیگه ی دختر و ی پسرن اینو تو سن ۳۷ سالگی به دنیا آورد تو سن ۴ سالگی تشخیص او ...
میفهمم خواهرتو ...من خودم که برادرم اینجوره وقتی میبینمش یعنی تا مغز استخون میسوزم ..مادرمم ناراحتی اعصاب و روان گرفته...ایشالا که هیچ مادری نبینه این روزارو
اسی الان دیدن برادرت میرین واکنشش چیه ؟ گریه نمیکنه که بیاد خونه ؟
به هیچ کس غیر از مادرم واکنش نشون نمیده ..چن وقت پیش رفتیم ببینیمش وقتی مادرمو دید شروع کرد دادو فریاد و خودزنی بیچاره زبون که نداره میخاست با مادرم بیاد ..با ارام بخش اروم شد ..یه روزایی به چشم دیدم که دعا میکنم دشمنمم نبینه خییلی سخته خیلی
هیچ ژن مشخصی در رابطه با اوتیسم هنوز شناخته نشده، برای همین تستی هم برای تشخیص قبل از تولد وجود نداره...اما مسلما ژنتیک نقش داره و در بعضی از خانواده ها تعداد بچه های داخل طیف بیشتر هست. بعضی از ریسک فاکتورها، تولد زودرس نوزاد هست و همینطور سن بالای پدر
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم