2777
2789
عنوان

چرا بچم انقد مظلومه خدایا😭

623 بازدید | 26 پست

کمد دیواری اتاقش سه تا در داره دو تارو با پارچه بسته بودم نریزه بیرون از اون یکی درش رفته بالا سر خورده افتاده پشت دو تا در لحافا رو گردش ریختن نیم ساعته فکر میکنم داره بازی می‌کنه رفتم تو اون وضع دیدمش یکبارم صدا نکرده اگه دیر میرفتم چی میشد حالم خیلی بده شده بمیرم برا مظلومیتش خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه

خدارحم کرد

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
2805

خب شاید تو اون وضعیت نمیتونسته صدا کنه فک نمیکنم از مظلومیت بوده باشه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
آره خیلی حالم بد اگه دیر میرفتم😭😭

صدقه بده ، بترسونش از اون کمد که نره 

وبش بگو جیغ بکش وقتی توی خطر هستی

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
2810