2777
2789
عنوان

با چشمای خودم دیدم اما باورم نمیشد این ادم میتونه از این کارا بکنه !!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 21823 بازدید | 169 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیلا جان شما اگه کمی بادقت نوشته های منو میخوندی متوجه میشدیکه منظورم اینه که زود قضاوت نکنیم

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
سلام عزیزان
راست میگین به خدا.تواین دوره زمونه نمیشه اعتمادکرد.بچه ها یه چیزی بگم من هروقت جایی درمورداین موضوع ها میخونم شکاک میشم به شوهرم.فکرمیکنم نبایداطمینان صددرصد داشته باشم نمیدونمم که چیکارکنم
اره شری جون . منم اول زود قضاوت نکردم . اما وقتی دیدم مرده داشت میمرددددد از ترش و یادش رفته بود سلام کنه و دست پاچه شده بود و فقط نیگام کرد و هیچی نکفت دیگه نتونستم فکر کنم که این دختره کثافت نیستتتتتت . ههههه

اره فریده جون . ولی کلی دلم واسه زنش سوخت .

خوب اخه یکی نبود به این ادم بگه توی 15 واحد بالاخره که یکی تورو میبینه
نمی شه قضاوت کرد. شاید خواهری چیزی باشه... نمی شه ... مگه جا قحطه دوستشو بیاره در خونشون. شاید مثلا دخترش از همسر اولشه می ترسیده بیاد تو خونه یا خواهری... نمی شه قضاوت کرد
خدایا ممنون که مرا زن آفریدی و مادرم کردی تا لذت عشق واقعی را بچشم
بعضی زن وشوهرایی که خیلی هم به ظاهرخوبن ممکنه بعدسالیان سال کارشون به طلاق بکشه

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
پونه جون به شوهرت شک نکن . به دخترای جامعه شک کن .

بقول دوستمون که توی همین تایپیک گفت چنان اشوه میارن بیشرفاااا . اگه ببخشیدددددداااااا اگه س ک س ی ترین زن هم باشی واسه شوهرت . دخترا جلوه توجه میکنن .

نازی جون مرده متولد 58 . دختر از زن اول چیه دیگه خواهررررررررررررر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اره دیگه فریده جون . بیچارش میکنه . خدا کنه بفهمه خرش .

اما شری جون باور نمیکنی . هرچی از رفتاراشون بگم کم گفتم .
اره اگه ماهم مثله اونا باشیم شوهرامون صدتا حرف بهمون میگن خوب اگه زشته بس چرا میرین بیش اون کثافتها من زیاد به این شوهرها اعتمادنیکنم خدا نکنه که شلوارشون دوتا باشه دیگه چشمشون دنباله هرزه گریه
2810