2777
2789
عنوان

با چشمای خودم دیدم اما باورم نمیشد این ادم میتونه از این کارا بکنه !!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 21823 بازدید | 169 پست
من همیشه ادرین رو میبرم تو پارکینگ یا ادرین و با ماشینش میبرم شرکت باباش که بچه دور بزنه .

بعضی موقع ها مرده رو میدیدم که در پارکینگ و با ریموت باز کررده و تو ماشین داره با موبایل میحرفه .

اما فکر تا این حد شیطونی رو نکرده بودممم دیگه . فکر نمیکردم ازش بر بیاد . هههه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خدایی دخترا دیگه واسشون فرقی نداره طرف زن دار باشه . بچه داشته باشه .

نمیدونم دنبال چی هست اخه . اما این دختری که من امروز دیدممممممم . زندگی اینارووو از هم میپاشه .

از چشماش شرارت میبارید بخدا . از اون 2دره بازاس . زندگیشونو خراب میکنه . مطمئنم .
اره تارا جون 1 ماه دیگه 18 میشم عزیزم . فدات بشم خانومییییییییییییییی .

asma جون نمیخواستم فوضولی کنم . اما هرکی هم باشه توی اون شرایط که صدای اروم بشنوه یکی بگه هیسسسسسسسس . میره ببینه کیه .

مخصوصا ما که تو ساختمونمون سابقه دزدی هم داریم و همین 2ماه پیش مچ دزد و گرفتیم
وقتی سرو وضع ظاهری دخترها رو توخیابون میدید بقدریشوکه شده بود که از من میپرسیدکه هیچ کاری بااینا ندارن بااین وضع توخیابونندبعدمیگفت پس چرامیگیدازادی نداریداینهمه ازادی

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
نه شری جون . از دیوار صدا میاد از این خونه نمیاد صدای دعوا . حتی به شوشو هم نگفتم که از فردا دیدش نصبت به این مرده عوض شه .

ولی فریده جون دل ندارم به کسی حرف بزنم . اگه به زنش خیانت میکنه خودش چبشو میخوره از جای دیگه .

مجرد داریم تو ساختمون که ندیدم این کارو بکنه . این که 2تا بچه هم داره .

2810