2777
2789
عنوان

ایده واسه سورپرایز تولد دختر ۶سال

469 بازدید | 17 پست

دخترمن امسال کلاس اولیه

پسرم ۳ماهشه

ناخوداگاه به داداشش حس حسادت و رقابت داره

میخوام یه کاری کنم خیلی ذوق زده بشه 

کلا عصبی و گریه کن شده 

این ایده خودمه:به دخترعمو پسرعمو عمه و اینا همشون همسن خودشن بگم بیان خونمون 

دخترمو دخترخواهرم بیرون باشن من کیک و تزیناتو بچه ها تو خونه منتظرش بشیم بیاد و جیغ و کادوو و موزیک

هی میگم نکنه خوشش نیاد و جشن و بهم بریزه

اخه بخاطر بچه دوم حسابی قاطی کرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون تم که خیلی دوس داره برا کیک و خونه انتخاب کنین یه لباس همون طرح هم بگیرید براش من خودم دخترم هم سن دختر شماست پشت سرش هم بچه اوردم فک میکنم خوشحال میشه اینجوری مثلا دختر من عاشق دختر کفشدوزکیه در اوج عصبانیت هم این تم و لباس رو ببینه خی

دختر من همسن و سال بچه شماست بهمن ۶ساله میشه،اگر ایشون باشه قطعا مهمونی رو کوفتم میکنه به طرز عجیبی دوست داره خودش تو اتفاق های خونه نظر بده،بیاد ببینه همه چی تزئین شده و خودش دخالتی نداشته قیامت میکنه،سورپرایز اینا پیشکش

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

اتفاقا بچه ها سوپرایز خیلی دوست دارن

با هدیه های کادو شده

حتی اگه مهمونا رو هم خواستی زحمت نندازی خودت از طرفشون کادو بگیر. و حتما هم دورش کاغذ کادو داشته باشه

یه راه دیگه هم اینه که یه هدیه ای که خیلی منتظرشه دوسش داره جز آرزوهاشه براش بخری بگی از طرف داداشته. بگی با پول دیدنی اونه

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

به نظرم کاش یه روز بچه دوم رو بسپرید به پدربزرگ مادربزرگ، و سه تایی برید بیرون، سعی کنید باهاش ارتباط بگیرید و باهاش حرف بزنید ببینید چی خوشحالش میکنه یا چی داره اذیتش میکنه

البته ایده خودتونم خوبه به شرطی که سوپرایز شدن رو دوست داشته باشه و ری اکشن های مثبت ازش گرفته باشید

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
اون تم که خیلی دوس داره برا کیک و خونه انتخاب کنین یه لباس همون طرح هم بگیرید براش من خودم دخترم هم ...

داره کفشدوزکی و باب اسفنجی رو

تم هاگی واگی دوس داره ولی نیست لباسش تو بازار

تم سالای قبلش مونده اینبار میخوام فقط بادکنک ارایی کنم 

پذیرایم کیک و آبمیوه و پفیلا و پفک

داره کفشدوزکی و باب اسفنجی رو تم هاگی واگی دوس داره ولی نیست لباسش تو بازار تم سالای قبلش مونده ای ...

هرچی خودش دوس داره و خیلی علاقه داره اونوبراش بگیرید لباس و کیک و اینا خیلی مهمه برا دختر کوچولوها