2777
2789
عنوان

بیاید بگم ماجرا خواستگار سیاه پوست لندنیم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 92 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم چرا نی نی سایت اينجوريه 

واقعا انقدر دلتون شوهر خارجی میخواهد 

اگه الان تاپیک میزدم شوهرم خیانت کرده یا کتکم زده یا فلان  همه باورشون میشد و کلی پیام که ما پشتتیم و این من تاپیک نزدم که بهم بگن دروغگو تاپیک زدم به عنوان یک دختر تک فرزند و تنها با خواهرام ذوقم رو تقسیم کنم

الانم این آخرین تاپیک زندگی شخصی من هست چون میدونم اینجا مال دهه 60 هاست و ما نسل جوان هیچ جایی اینجا نداریم 

چرا باور نکنیم ؟ اتفاقا خیلی از سیاه پوستا با سفید پوست و مخصوصا زنای زیبا دوست میشنو رابطه دارن تو انگلیس . 

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم

ع آمریکا پیام میدم همین چند دقیقه پیش صاحب رستوران زیبای جذاب چشم آبی مو طلایی تو رستورانش ازم خواستگاری کرد منم رد کردم چون اول باید با خانواده ام در جریان می گذاشت 

یکی از فامیلامون انگلیسه میگفت مردای سیاه پوست چه زنایی داشتن زنه مثل حوری بهشتی مرده ولی زشت و بیریخت . قیافه خیلی مهمه چطور میخوای به سیاه پوست بله بگی ؟ باز زندگی خودته هر جور صلاح میدونی 

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم