2777
2789

امروز اومد خواستگاری 

گل و شیرینی رو خودم گفتم بخر چون نمیدونست باید بخره در طول مراسم خواستگاری خانواده اش با تماس تصویری حضور داشتن بلد نیست درست فارسی صحبت کند برای همین من حرفاش رو ترجمه می کردم مراسم خوب پیش ميرفت ولی خانواده ام کاملا مخالفت کردند و من خورد تو ذوقم و گفتند فعلا از راه دور باهم دوست باشید تا بینیم دانشگاه من چی میشود خودمم برعکس چند روز پیش که آتیشم تند بود ديگه نیستم چون نشستم منطقی فکر کردم و مشاوره رفتم فهمیدم من کلی راه دارم و خانواده ام کلی امکانات در اختیار قرار دادند برای همین از راه دور و آهسته دوستی را ادامه میدم و بچه بازی در نمیارم دلم نمیخواد مثل 14 ساله ها فکر کنم و عاشق بشم طوری که هیچ رو نشنوم راستی از همتون ممنونم بخاطر کمک ها

خیلی ها پرسیده بودید چطور خواستگار خارجی پیدا کنیم اول بگم که هر کی یک قسمتی داره و زندگی رو باید دست قسمت داد و دوم شما باید انگلیستیون فول باشه که بتونید ارتباطات برقرار کنید و یک رابطه رو شروع کنید من دوتا دوستام با کسانی ازدواج کردند که ایرانی نبودند پس اگه داستانم رو میخونید بهم برچسب دروغگو نزنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من قلب اروپا زندگی مبکنم، پسرا انقد ازدواجی نیستن 

بعد دخترا تو ایران نشستن کف نینی سایت از لندن و فرانسه و چین خواسنگار دارن😂😂

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
نوووچ الان با ی اسپانیایی هستم

جواب رد بده بهش میری اونجا یهو یه گاو میاد شاخت میزنه. همون سیاه انگلیسی خوبه البته بايد انگلیسیت فول باشه😂

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
والا من قلب اروپا زندگی مبکنم، پسرا انقد ازدواجی نیستن  بعد دخترا تو ایران نشستن کف نینی سایت ...

عزیزم مسلمون ها متفاوت هستند

من خودم چند تا دوست لندنی دارم میتوانم شمارو معرفی کنم اگه خیلی دوست دارید 

هرکسی هم تاپیک های خارجی زده باشه که خواستگار خارجی داره من باورش دارم چون الان همه دختر ا ایران دارن با پسرهای کشور های مختلف ازدواج می کنند