2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای رشد مو و جلوگیری از ریزش مو کنجد و بادوم بخور باور نمیکنی معجزه می‌کنه .تجربه کردم خودم شخصا .یک هفته هر روز  کنجد و بادوم بخور خودت ببین نتیجه اشو .برای مژه و ابرو هم روغن سیاهدانه یا روغن کرچک حرف ندارن.

منم🥲جدیدا اینجوری شده

الان اکثر مردم چه خانوما چه اقایون همه ریزش مو گرفتن .من خودم خیلی موهام پرپشت بود ولی ریزش شدید مو گرفتم ولی از وقتی که کنجد و بادوم میخورم خوب شده .حتی ریز ریز داره درمیاد اونایی که ریخته بودن.میگن کسانی که کرونو گرفته بودن یا واکسنشو زدن ریزش مو گرفتن .البته بخاطر هورمونها و مواد مصرفی هم که تو مواد غذایی و میوها میزنن هم هست .و همینطور امواج 4G و 5Gموبایل هم هست .حتی امواج تلفن های بیسیم .

پارسال یه برنامه علمی تو کانال بی بی سی نشون میداد .دانشمنده می‌گفت ۸۰ درصد حشرات کره زمین بخاطر امواج موبایل کلا منقرض شدن .می‌گفت این یک فاجعه زیست محیطی هست .و روی انسان هم می‌گفت خیلی اثرات منفی داره .می‌گفت این امواج 5g بقدری قوی هستن که حتی از پوست انسان هم رد میشن و وارد سلول های انسان میشه که باعث بیماری مثل سرطان ،ناراختی های اعصاب و روان ،لخته شدن خون ،سکته و ....میشه .در بچه ها هم باعث عدم رشد کارکردهای مغزی و مهارت های مغزی و حرکتی میشه به مرور .کند ذهنی ،عدم تمرکز ،فراموشی .....میشه .واقعا هم درست می‌گفت من خودم گاهی میرم باغی یا توی طبیعت میبینم اصلا دیگه مثل قدیما جک و جونور نیست .قبلاً خیلی زیاد بودن حشرات مختلف .چقدر شبها صدای جیرجیرک میومد چقدر مانتیس یا آخوندک می‌دیدم لابه لای علفای باغچه مون .الان هیچی نیست .

حالا شاید اینجا کاش نیست بگم .ولی خانمهایی که باردار هستید اگه تلفن بیسیم تو خونه دارین اصلا استفاده نکنین .کلا برش دارین خاموشش کنین .چون امواج تلفن های بیسیم به شدت روی مغز جنین اثرات منفی می‌باره .من همسرم مهندس مخابرات هست و چند سال پیش یه برگه اورد که توش وسایلی که امواج مضرر برای انسان دارن نوشته بود .من موندم دیدم تلفن بیسیم در رتبه بالایی بود از نظر مضرر بودن .اولیش هم امواج وای فای بود.