2777
2789
واقعا درست میگین اسم پیشنهادی دارین چون همه ی اسم های الان یجورین،تلفظ سخته یا بایه به همه بگین مع ...

چی بگم دوست من

بچه چندمتون هست؟

اول فامیلیشون چیه؟؟

بگو تا یکم فکر کنم😁

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم پسر سالارعقیلی ماهور هست از نظر اونها هم لابد پسرونه بوده تا دخترونه دور این اسمها باید خط کشی ...

با اینکه هنوز دختری در کار نیست ولی خیلییی دوسش داشتم 

تو را جانم صدا کردم و اینکه برتر از جانی ❤پسرم همه زندگیمه❤
دخترونه هم زیاد هستن برای هر دو هست

نیست شما نمیدونم چه اصراری داری بگی هست لیست ثبت احوال رو سرچ کن داخلش زده پسر بری اونجا قبول نمیکنن رو دختر بذارن کم اینقدر در مقابل حرف اشتباهتون پافشاری هم کنید 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
دقیقا اسم‌های بابا بزرگ میذارن کسی هم چیزی نمیگه معلوم نیست حالا نیکان اسم بچه برادرشوهر یا خواهرشوه ...

اتفاقا من خیلییی اسم نیکان رو دوست دارم 

ولی به خاطر همون سریاله گفتم که اسم دختر بود 

وگرنه تو زیبایی اسم نیکان که شکی نیست 😊😙

تو را جانم صدا کردم و اینکه برتر از جانی ❤پسرم همه زندگیمه❤
اتفاقا من خیلییی اسم نیکان رو دوست دارم  ولی به خاطر همون سریاله گفتم که اسم دختر بود  و ...

من الان سرچ کردم نوشته اشتباه استفاده شده تو سریال حالا ایشون مثال میزنه که اسم دختر فلانی هم نیکان بوده ثبت احوال یک لیست داره باید در چارچوب اون بذاری سخت گیری دارن جالبه قبول هم نمیکنه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
اتفاقا من الان رفتم سرچ کردم کامل اسم پسره ولی شما از اول تاپیک میگی اسم دختره تو ثبت احوال هم اسم پ ...

من

چیزی ک خودم لمسش کردم از بچه خاهرم ک پنجم دبستان میره و دوستاش ازارش دادن ب استارتر گفتم

اسم خاهر یکی از همکلاسیاش نیکان بوده

حالا ب این ادمها بیا بگو بابا نیکان پسره اینم ثبت احوال

اونا چیز دیگه ای میگن....

برای هر دوهست

منم ب استارتر گفتم ما این اسمو گذاشتیم اینجوری شد

شما نذار

اختیار اسمشون رو دارن هرکسی هرچی دلش میخاد بذاره🌱💕

من چیزی ک خودم لمسش کردم از بچه خاهرم ک پنجم دبستان میره و دوستاش ازارش دادن ب استارتر گفتم اسم خا ...

میدونی تو این جامعه هرکاری کنی هرحرفی بزنی هرجا بری حرفه ایرانی ها کلا کارشون دخالت و فضولی هست حتی اگر اون طرف دنیا هم برن به خدا همش کار دارن و سرشون تو زندگی بقیه است و دایم مسخره میکنن

هرچی آرزوی خوب مال تو 
نیست شما نمیدونم چه اصراری داری بگی هست لیست ثبت احوال رو سرچ کن داخلش زده پسر بری اونجا قبول نمیکنن ...

نه عزیزم اصراری ندارم😘

من روی صحبتم با استارتر بود و چیزی ک دیدم رو بهش گفتم

تصمیم برای خودشون هست

اگرم ثبت احوال برای پسر ثبت کرده و اجازه نمیده دیگه برای دختر ثبت شه خیلی هم خوبه برای صاحبان این اسم

مثلا نیکان زرگری زاده ی دخترخانم هستن،کنکور ه برتر تجربی

اینو گفتم بهتون ک ببینید برای دختر هم گذاشته شده،کسیو گفتم ک بتونید سرچ کنید و شما هم بشناسید

و میذارن

میشه دید برای دخترها

ولی خوبه ک برای پسر ثبت شده

اسم کاربری خودمن یارا هست من بخاطر اینکه برای ی خانم هست خوشم اومد اتفاقا دیدم یارا هم برای هر دو جنس میذارن..کرک و پرم ریخت😁

نه عزیزم اصراری ندارم😘 من روی صحبتم با استارتر بود و چیزی ک دیدم رو بهش گفتم تصمیم برای خودشون هس ...

دقیقا مقاله که خوندم همین اسم داخلش بود 😄😄😄

برای تایید اون سریال اما باور کنن ۹۹/۹ نیکان ها پسر هستن

هرچی آرزوی خوب مال تو 
دقیقا مقاله که خوندم همین اسم داخلش بود 😄😄😄 برای تایید اون سریال اما باور کنن ۹۹/۹ نیکان ها پسر ...

اره خب دوست قشنگم

بیشتر پسرها میذارن

ولی دختر هم گذاشته میشه

پسراها بیشترن

دخترا کم😘😘😘😘😘😘😘⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

دقیقا مقاله که خوندم همین اسم داخلش بود 😄😄😄 برای تایید اون سریال اما باور کنن ۹۹/۹ نیکان ها پسر ...

خوبه بحثمون ب گیس و گیس کشی نرسید😁😁😁

معمولا کاربرا دوبار مخالفشون باشه کسی بدوبیراه نثارت میکنن😂😂😂😂

هر دو مون محترم هستیم😎😎

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩