2777
2789
عنوان

توروخدا مثل من گول نخورید💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 55 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب عزیزم دو دل بوده گناه که نکرده 

تو جلسات اشنایی بوده که فهمیده به درد هم نمیخورید اینکه نفرین کردن نداره 

اگه نامزدت کرده بود یا عقدت کرده بود و ولت میکرد اونوقت حق داشتی ناراحت باشی اگه نه تو جلسات اشنایی ممکنه پیش بیاد طرف بگه نمیخوام

من یه خواستگار داشتم از من کوتاه تر و ریزتر بود. واسطه معرفی کرده بود ما رو بهشون. مامانم بدون اینکه نظر من رو بپرسه اجازه داد بیان خواستگاری. تو جلسه بهش گفتم شرمنده من قصد ازدواج ندارم و فلان‌. خلاصه این پسر کوچولو رفت واسطه رو مینداخت جون ما که اجازه بدن دوباره بریم خواستگاری من دختره رو خیلی می خوام. 

دوباره اومدن دوباره من با پسره صحبت کردم هرچی من میگفتم اون میگفت من حمایتت می‌کنم به خواسته هات برسی. خلاصه من خوشم اومد جوگیر شدم اوکی رو دادم. قرار بله برون گذاشتیم. من و مامانم رفتیم کلی خرید اینا کردیم درست ظهر روز بله برون مامان پسر کوچولومون زنگ زدن گفتن بله برون کنسله استخاره کردیم بد دراومد. 

نگو اینا چون بار اول رد دادیم برخورده بهشون خواستن انتقام بگیرن🤣.

خوب عزیزم دو دل بوده گناه که نکرده  تو جلسات اشنایی بوده که فهمیده به درد هم نمیخورید اینکه نف ...

وا چ حرف غیر منطقی به همه گفته بود من همینو میخوام دختر ارومو خوبیه شب قبل خواستگاری همش قربون صدقم میرف میگف بهترین مرد دنیا میشم واست که خوب زندگی کنی تو هیچی کم نداری هزااار تا حرف دیگه بعدشم گفته اصن از اولم نمیخواستم برم جلو ینی چی ؟!اولین نفری هستی که طرف جنس مخالف میگیری واقعا ک

به کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار ماندن دوباره هراس داشت⛓
من یه خواستگار داشتم از من کوتاه تر و ریزتر بود. واسطه معرفی کرده بود ما رو بهشون. مامانم بدون اینکه ...

وای چقد عوضی میتونن باشن مردم حال آدمو بهم میزنن اشغالا 

وای چقد عوضی میتونن باشن مردم حال آدمو بهم میزنن اشغالا 

من می دونم ناراحتیت بخاطر چیه. بخاطر این که تو به کسی که لیاقتت رو نداش ارزش دادی ولی اون در عوض غرورتو شکسته. من اون روز خیلی ناراحت شدم ولی از فرداش تا الان خداروشکر میکنم عروس اون خاندان عفریته نشدم و الان همسر کسی هستم که بیشتر رفیقیم با هم تا زن و شوهر.

من می دونم ناراحتیت بخاطر چیه. بخاطر این که تو به کسی که لیاقتت رو نداش ارزش دادی ولی اون در عوض غرو ...

افرین حال منو فهمیدی غرورم و دلم شکست میدونم منم بهترش واسم میاد لباقتمو نداشت خودشم میدونه

خداروشکر عزیزم

افرین حال منو فهمیدی غرورم و دلم شکست میدونم منم بهترش واسم میاد لباقتمو نداشت خودشم میدونه خداروشک ...

قطعا کسی که لایقت هست به وقتش میاد. باید یاد بگیریم که هیچوقت خودمون رو به اندازه ی طرف مقابل کوچیک نبینیم و هرکس در سطح ما بود اجازه داشته باشه به ما نزدیک شه.

مرسی عزیزم اره خودم داشتم اشتباه میکردم میدونم

ارع بابا هوای خودتو داشته باش تو لیاقتت بهترین هاست

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕