2777
2789
عنوان

تجربه بوتاکس معده

42895 بازدید | 21 پست

سلام دوستانی که تجربه بوتاکس معده را دارند، می تونند بگند که انجام بوتاکس معده موقته یا دائمی؟ بعد از بوتاکس باید کلا رژیم غذاییمون رو عوض کنیم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تفاوتی نمیکند بوتاکس به کجا تزریق شود ( به خیلی جاها تزریق میشود ).

در هر صورت اثرش موقتی است. ( منظور چند ماه است. )

اگر در این مدت رژیم غذایی خوبی داشتید و سایر شرایط را رعایت کردید، بعد از آن با رعایت سایر اصول، نیاز به تکرار نیست.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو

سلام دوستان روزتون بخیر🌹

من ده روزرپیش بوتاکس معده کزدم راضیم.هم وزنم داره میاد پایین و هم به طرز عجیبی سایزم

اما مشگلی که دارم اینه که خیلی دچار ضف عضلانی و عصبی زیادی شدم.حال ندارم تو خونه یه لیوان جابجا کنم.میخوام ببینم کسی تجربشو داره بیاد کمکم کنه بگه موقته این حالت آیا؟؟؟؟

سلام دوستان روزتون بخیر🌹 من ده روزرپیش بوتاکس معده کزدم راضیم.هم وزنم داره میاد پایین و هم به طرز ...

سلام دوست عزیز. منم امروز 5 روزه زدم. اتفاق خاصی نیفتاده. می خواستم بدونم شما دارو هم مصرف می کنید بعد بوتاکس؟ چقدر کم کردین؟

بچه ها من چندوقته دارم درباره بوتاکس معده می خونم و با یکی 2 تا پزشک هم صحبت کردم. تا جایی که فهمیدم این روش واسه کسایی جواب میده که ریزه خواری ندارند و اضافه وزن بین 10 تا 20 کیلو دارند و خیلیی چاق نیستند. کسی تجربه ای داره از این عمل؟

سلام دوست عزیز. منم امروز 5 روزه زدم. اتفاق خاصی نیفتاده. می خواستم بدونم شما دارو هم مصرف می کنید ب ...

سلام میشه بپرسم چند روز بعد بوتاکس معده اثر کرد؟ من یک هفته اس بوتاکس معده کردم و هیچ علائمی ندارم ‌ یکم ترش میکنم و غذا تو معده میمونه فقط و همش گشنمه و اصلا وزن کم نکردم

من تاریخ ۱۴۰۲/۸/۳۰ پیش دکتر افسانه صدیقی  فوق گوارش بوتاکس معده انجام دادم ،از ضعف شدید عضلات ماه اول نگم که به جای معده عضلات کل بدنم بی حس شده بود به طوری که دور از جون مثل یه فلج یه گوشه خونه افتاده بودم ،اصلا کاهش وزن به این تاریخ که الان ۱۴۹۲/۱۲/۱۶ هست نداشتم ،اومدم اینجا فقط بگم اینکار رو نکنید ،این تجربه من بود کهرخیلی عذاب کشیدم کلی هم هزینه کردم ،تازه من با کلی تحقیق این دکتر رو انتخاب کرده بودم