2777
2789

اگه دارید بگید که رتبه تقربیا درست محاسبه کنه

ممنونم❤

هر وقت آموختی که در کلامت توهین نکنی آن موقع بحث کن!

سایت کانون بود فک‌کنم

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینید باید یک بار کنکوری با تاثیر معدل برگذار بشه تا بشه اینطور سایتی بسازن...

تبلیغی هم اگه بگه ما میتونیم برای کسب درامد هستش 

از سال بعد میشه اما امسال ن

کاربر آقا
ببینید باید یک بار کنکوری با تاثیر معدل برگذار بشه تا بشه اینطور سایتی بسازن... تبلیغی هم اگه بگه م ...

درسته ولی حدودی شاید بشع گفت

پیرامید...ام اس بوک...مدیکال استوز(بهمنی) 

ام اس خیلی بدبینانس ولی بهمنی و پیرامید تخمیناشون خیلی نزدیک به همه رتبه قابل قبولی هم نشون میدن  

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
چیزی که تقریبا دقی در بیاره تیس ولی سایت ms book  بزن اون به صورت بد بینانه میاره اونو بزن حداق ...

کنکورتو خوب دادی؟

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
ببینید باید یک بار کنکوری با تاثیر معدل برگذار بشه تا بشه اینطور سایتی بسازن... تبلیغی هم اگه بگه م ...

قبلا با تاثیر قطعی ۲۵٪ برگزار شده

چیزی که تقریبا دقی در بیاره تیس ولی سایت ms book  بزن اون به صورت بد بینانه میاره اونو بزن حداق ...

عهه اتفاقا اونو زدم بدبیانه گفت؟؟؟ خدایا شکرت امیدوار شدمم چقدر بد میگه؟

2810