2777
2789
عنوان

چرا این فیلم هیچ وقت تکراری نمیشه

444 بازدید | 26 پست

35 سالمه و از وقتی یادمه روز عاشورا، فیلم سینمایی روز واقعه پخش میشد

الانم داره شبکه نمایش نشون میده و واقعا تماشایی این فیلم 

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.

وای چرت خدایااااا

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون قشنگ چرند نیست 

بازیگرا محشرن آهنگش فوق العادست

خاطره انگیزه

توش تیکه دیالوگ ها پرررررر از معنی و فکر

اونجا ک پناهی بت سنگ میزنه یا خود بازیگر میگه مسیح را مسیحیان نکشتن ک مسلمان امام خویش راسر می‌برد

یا ....

و نوستالژی برای ما

یاد ظهر عاشورا و نذری تو مسجد محل میفته آدم

اگه مذهبی نبودی از این فیلم مزخرف خوشت نمیومد

وااااا من مذهبی ب معنایی ک تو ذهن شماست نیستم

حجاب ندارم و....

اما دوست دارم فیلمش

اتفاقا تلنگر خیلی زیادی برای مذهبی ها داره اگه متوجه بشن

آره ، منم چندبار دیدم ، نمی‌دونم اون خاطره ای که علیرضا شجاع نوری از این فیلم تعریف کرد رو شنیدین یا نه ، گفت برای تصویربرداری اون روز عاشورا که مردم دارن دور میشن و یه طوفان میاد ، قرار بود برای اون صحنه هلی‌کوپتر بیاریم برای تولید باد شدید. اما روز فیلمبرداری بخاطر چه موردی (من فراموش کردم) هلیکوپتر نیومد. اما یهو یه طوفانی شد که خودمون تعجب کردیم و کارگردان تونست اون تصاویری رو که می‌خواد بگیره. قربون امام حسین.

آقا هستم! این گناه کمی نیست!
اگه مذهبی نبودی از این فیلم مزخرف خوشت نمیومد

عزیزجان این فیلم یه اثر هنریه خاص 

جدای معنا و مفهوم مذهبیش حالا اینقد بار مذهبیش برا شما کمرشکنه که متوجه جنبه های هنریش نمیشین یه بحث جداست